1. holddamerne videre i pokalturneringen

Vejrup IF – HK Give Fremad (10-16) 20-30

Anna Budde Laursen 6 mål, Sahra Skiffard Ovesen 6 mål, Lærke Krudt 5 mål, Camilla Holmgaard 3 mål, Christina Skyum Knudsen 3 mål, Julie Faurschou Hastrup 3 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 2 mål, Rikke Ringsted Bøegh 2 mål

En svær opgave blev der sagt i optakten i omklædningsrummet, ikke fordi modstanderen var god på nogen måde, men det krævede mere end god indstilling at holde vores tempo og gode spil oppe. Vejrup eneste chance i kampen var at få trukket tempoet helt ud af kampen, og det lykkedes de med i flere perioder i kampen. Pigerne viste i glimt hvad de er i stand til spillemessigt, og i disse perioder trak vi fra. Vi startede men at komme foran 9-1 efter 10 min, og endte med at gå til pause med en føring på 16-10. Grundet skader på målmands posten var Sofie Holmbo Holm, vores unge u18 målmand med i truppen. Majken Christina Koldby Christensen er stadig ude med en flænge i fingeren, og Diddi Jakobsen bøvler lidt med små skader. Så masser af pause til Diddi undervejs i kampen, hvor den unge Sofie tog over i målet og gjorde det godt. Kampen endte med en sejr, så nu er vi klar til at tage hul på jyllandsserien det bliver så fedt.

Første kamp for pigerne i jyllandsserien bliver torsdag den 8 okt på hjemmebane lige efter 2 div herrerne, mere præcis kl 20,50 så vær med til at give pigerne en fantastisk start på jyllandsserie eventyret!!