1. holds damerne tabte til skarpt hold i pokalturneringen

1. holds damerne tabte til skarpt hold i pokalturneringen

HK Give Fremad – Ejstrup/Hærvejen 13-28

Julie Faurschou Hastrup 5 mål, Christina Skyum Knudsen 5 mål, Michelle Ringsted Langkjær 1 mål, Anna Budde Laursen 1 mål, Cecilie Rostbøll Bitsch 1 mål

Tirsdagens modstander for 1. holds damerne var før kampen en kæmpe mundfuld på papiret, og det skulle vise sig at holde stik det var et virkelig stærkt og skarpt Ejstrup hold der var på besøg. Igennem kampen har vi 3 perioder hvor vi spiller lige op med dem, hvor vi også får lavet nogle rigtig fine løsninger og kommer frem til gode chancer. Ud over deres stationærer angrebsspil var deres kontramaskine også velsmurt på alle punkter, så en lille fejl i den ene ende ja så lå bolden i nettet i den anden. Deres forsvar gjorde det rigtig svært for os, og når vi så kom igennem stod der så også nogle målmænd der gjorde det godt. Når vi nu snakke målmænd så har vores ensomme målmand Diddi Jakobsen fået en lille før julegave, idet der var debut til Majken Christina Koldby Christensensom har været en tur i Team Vest og spille 3 div. Så nu har Diddi en legekamerat, og det er trods alt sjovere at være 2 hvis man skal spille ludo. Så velkommen hjem Majken!!

Sidste puljekamp for pigerne spille på lørdag i Ikærhallen mod Østbirk, kampen fløjtes op kl 13.50. Kom og hjælp os på den stærke hjemmebane!!