1. holds damerne vinder af puljespillet!!

HK Give Fremad – Engesvang/Bording 27-22

Anna Budde Laursen 10 mål, Camilla Holmgaard 6 mål, Michelle Ringsted Langkjær 3 mål, Julie Faurschou Hastrup 3 mål, Laura Skovlund Feierskov 3 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål, Kristina Juul 1 mål

Der var dømt publikums rekord i Ikærhallen denne torsdag, til den vigtige kamp hvor 2 pladsen i puljen Engesvang/Bording var på besøg. 2 div havde lige rundbarberet Vestfyn, og det benyttede mange til at blive i hallen og støtte pigerne. Og man må sige at publikum virkelig var den ekstra spiller, sammen med (DJ Noise) Johnny og Tommy som henholdsvis DJ og speaker.

1 halvleg Blev en tæt omgang, hvor vi havde meget fokus på at få brugt hele bredden på bænken fordi Engesvang kun stillede til opgøret med 9 spillere. Så planen var at slide dem op! De stillede b.l.a. med en venstre fløj som vi havde problemer med da vi spillede i Engesvang, hun er da heller ikke hvem som helst da hun har spillet på Ikast ligahold for 10 år siden. Kristina Juul fik den tvivlsomme ære at dække hende op, og kæmpe ros til Kris for at smadre på hende en hel kamp igennem det er høj klasse. Midt i første halvleg kom vores “nye” unge Laura på banen, hun er tilbage i folden og det er vi rigtig glade for. Hun fik bedst mulige start med en frispilning til stregspiller Michelle i første angreb, og angrebet efter scorede hun selv. Bredden blev brugt i 1 halvleg og stilling ved halvleg var 16-14.

Pausen blev brugt på at finde løsninger på deres venstre fløj, for alt deres pres kom fra den side. Vi fik det bedre løst i 2 halvleg, men til gengæld havde vi også lige en død periode som vi skulle have løst. Flere gange var vores løsning fart og kontra, og lille hurtige Anna. 10 mål betyder kage til næste træning!!! Vi fik løst vores døde perioden ved at holde os til aftaler, og spille simpelt og effektivt. Majken stod en rigtig god 2 halvleg i målet og tog b.l.a. 2 straffekast og flere 100% chancer.

Nu er vi så sikre på at blive nr 1 i puljen, og skal dermed spille om oprykning til Jyllandserien den 28 marts i Brædstrup. Men inden det har vi to kampe tilbage i puljen, den første allerede på søndag igen i Ikærhallen kl 14.20. Vi lover at lave en fest på banen igen, så kom og støt os!!