1. holdsdamerne tabte mod rutinerede Lind

KLG Lind – HK Give Fremad (12-8) 23-21

Camilla Holmgaard 7 mål, Anna Budde Laursen 4 mål, Sahra Skiffard Ovesen 4 mål, Julie Faurschou Hastrup 3 mål, Laura Skovlund Feierskov 1 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 1 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål

Den gode start på jyllandsserien skulle søndag eftermiddag følges op mod et meget rutineret KLG hold, men flere spillere som i sin tid har spillet højt oppe i divisionerne. Træningen i efterårsferien har ikke været fantastisk, da rigtig mange af spillerne har været på velfortjent ferie efter den gode start.

Mand plejer gerne at sige at et håndboldhold har små døde perioder i en håndboldkamp, vores døde periode varede i 50 min!! Det er selvfølgelig ikke helt rigtigt der var lyspunkter i de 50 min, men det var bare langt under den standart vi normalt spiller på. KLG havde helt sikkert snakket om at holde tempoet nede så de kunne følge med, og fuld respekt til dem de holdt sig til deres plan i 2×30 min. Man kunne se at ligeså snart spille tempoet bare kom lidt i vejret, ja så gik det alt for stærkt for KLG. I de sidste 10-12 min finder vi noget af det spil frem som vi er så gode til, højt tempo og rigtig kloge beslutninger. Vi får flyttet os fra at køre over midten til at spille på kanterne med et trylleslag, det kom ligesom bare ud af det blå. Så det vil vi holde fast i nu, de sidste 12 min henter vi 4 mål og spillede faktisk rigtig godt.

Næste kamp for pigerne er på hjemmebane på lørdag kl 13.30 mod Grindsted, kom og hjælp os ligesom sidste hjemmekamp det helt fantastisk!!