1 måls nederlag i sen udekamp

1 måls nederlag i sen udekamp

Engesvang Bording – HK Give Fremad 21-20

Anna Budde Laursen 6 mål, Camilla Holmgaard 6 mål, Julie Faurschou Hastrup 5 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 1 mål, Michelle Ringsted Langkjær 1 mål, Cecilie Rostbøll Bitsch 1 mål

Torsdag kl 20.30 spillede 1 holds damerne turneringkamp på udebane i Engesvang, og det skulle vise sig at blive en af de dagen hvor ikke ret meget fungere.

Vi fik egentlig en rigtig fornuftig start med god fart på kontrafasen, og rigtig godt opbygget angreb. Vi holder Engesvang ned på 2 mål de første knap 13 min, det må siges at være godkendt. De kommer bedre ind i kampen og vi begynder at spille forkrampet, og stresser os selv rigtig meget. Lidt uheldig står der 11-11 ved pausen, med lidt held og tur en den kunne vi ligså godt være foran med et par stykker.

2 halvleg startede egentlig godt nok med et par hurtige scoringer, efter det lå vi og byttede mål i en lang periode. Indtil Engesvang gik frem i offensivt forsvar, det kunne vi ikke løse. I slut fasen kunne kampen have gået begge veje, men som vi snakkede om i omklædningen skulle vi have afgjort kampen selv noget før. Rutinen slog til for Engesvang og dermed første nederlag i 2015, øv.

Pigerne spiller igen på søndag i ikærhallen kl 17.40, kom og hjælp os op på hesten igen. Vi har brug for en stærk hjemmebane på søndag!!!