16 gode min nok til uafgjort

HK Give Fremad – Funder GF 25 – 25

Camilla Holmgaard 11 mål, Michelle Ringsted Langkjær 5 mål, Julie Faurschou Hastrup 2 mål, Christina Skyum Knudsen 2 mål, Anna Budde Laursen 2 mål, Camilla Secher Utoft 1 mål, Lærke Krudt 1 mål, Sabina Emma Læborg Truelsen 1 mål

Video forberedelse inden kampen var præget af at det var nogle glade piger der var mødt op til kamp, og alle var enige om hvordan vi skulle slå Funder. At videoen der var optaget i Brande i weekenden var som sådan ikke noget problem, problemet var at Funder i den kamp ikke fik noget som helst til at virke. Pigerne var ikke 1 sekund i tvivl om hvordan vi skulle slå dem.

1. halvleg var præget af mange fejl, dårlige afleveringer og i det hele taget uskarphed. Vi prøvede alt hvad vi kunne for at få spillet op at køre, men det føltes som om pigerne allesammen havde fået et blybælte på og alt gik i slow motion og var halvhjertet. Pausestilling 9-14

Pausen gik på at få os selv op i det rigtig rigtig høje gear vi kan spille i, pigerne så virkelig ud til at nu skulle det sgu være.

De første 13-14 min af 2. halvleg blev ligeså frustrerende som hele 1. halvleg, så dem gider vi ikke snakke mere om. Med 16-17 min tilbage var vi 8 mål bagud, og der blev arbejdet på en slags nødplan for noget skulle der gøres. Den fantastiske assistent træner Betina Holm Thorsager sad med løsningen, 2 stregspillere det var det der skulle til for at få løsnet op. 2 spillere blev kastet frem i forsvaret så nu var der fuld pres på Funder, og Give pigerne kæmpede det bedste de havde lært. mål for mål kom vi tættere på sejren, men 16 min er ikke længe til at hente 8 mål. Men vi klarede det og 45 sek før slut fløjtet blev der udlignet for første gang siden 0-0 var stillingen lige, og den stilling holdt.

Flot kæmpet tilbage af pigerne på en dag hvor ikke ret meget lykkedes for os, men 16 gode min var nok til uafgjort. Og godt kæmpet af tilskuerne i troede på os hele vejen, og fightede sammen med os helt til sidste fløjt.

Næste kamp for pigerne er den 27/11 kl 19.30 i Gødvad