2. divisionsdrengene har brug for din hjælp.

Når HK Give Fremads 2. divisionsmandskab på lørdag løber på banen kl. 15.00 mod rækkens ret suveræne nr. 1 fra Otterup, er der flere ting på højkant for Kedde Jensens tropper. For det første skal den grimme plet efter det helt unødvendige nederlag i Skanderborg vaskes af med en god, helstøbt indsats over 60 minutter, og dernæst skal man via en sejr have sat krogen i top 2 placeringen. Et nederlag til fynboerne betyder nemlig, at Give så vil være 7 points efter, og dermed synes 1. pladsen at være rimelig langt væk.

Træningsugen op til den vigtige kamp mod Otterup indledtes tirsdag ifølge træner Kedde Jensen med en 45 minutter lang snak, hvor luften blev renset efter den mangelfulde præstation mod Skanderborg, og der blev talt ud om tingene.

– Her torsdag har vi set noget video på Otterup, inden vi gik i hallen til 1 1/2 times god træning bl. a med fokus på nogle angrebsåbninger, vi vil sætte indmod Otterups dygtige og kompetente forsvar. De veksler mellem 6:0 og 4:2, og de gør begge dele rigtig godt, så vi skal være virkelig skarpe i angrebsaktionerne, siger Kedde Jensen, der kan trække på samtlige spillere undtagen Kim Nissen, der stadigvæk døjer med akillesseneproblemer og som derfor måtte følge torsdagens træning kampsvedende på kondicyklen.

– Nu gælder det så om at få omsat alle ordene og de gode hensigter til gerning på banen, og efter en god træningsuge er jeg sikker på, at gutterne vil yde alt, de kan på lørdag, konstaterer Kedde Jensen og fortsætter.

– Men det bliver svært, rigtig svært, så derfor vil jeg og holdet meget gerne appellere til, at folk kommer i Ikærhallen i lige så stor stil, som når vi spiller om torsdagen. Vi har virkelig brug for den kæmpe støttte vores trofaste tilskuere giver os. Den her stærke 8. spiller kan blive afgørende for os, så kom nu op og bak os op alle sammen, så lover vi til gengæld at give den alt, hvad vi har og lidt til, lyder opfordringen fra Give-træneren.