2. divisionsherrer i ”dødens pulje”

Gives træner Kedde Jensen skal op mod sin gamle klub TM Tønder fra 1. division i pokalen torsdag aften i Ikærhallen. Arkivfoto

”Det ser spændende ud!”

Det er den umiddelbare reaktion fra HK Give Fremads cheftræner Kedde Jensen, da han bliver bedt om at reflektere på den nye pulje, som hans mandskab skal spille i i sæson 2015/16. Og Kedde Jensen uddyber:

– Vi noterer os, at de 3 nedrykkere fra 1. division AGF, Rækker Mølle og SUS Nyborg er havnet i vores pulje. Derudover har vi også fået selskab af nyoprykkede Fredericia HK, der virkelig satser stort sammen med ligeledes storsatsende HC Odense, så det er godt nok en mega-skarp pulje, vurderer Givetræneren.

Ud over de nævnte hold skal Give også op imod Skjern Håndbold 2, Tinglev Lundtoft Sydstjerne,Kolding IF 2, GOG Håndbold 2, Skanderborg Håndbold 2 og Svendborg Håndboldklub. En ren dynamitpulje, eller ”dødens pulje”, om man vil alt efter livssyn!

5 klare oprykningskandidater
Således ser Kedde Jensen det også. – Det er en pulje med 5 klare kandidater til oprykningen i form af HC Odense, Rækker Mølle, AGF, SUS Nyborg og mså med Fredericia som dark horse. For os kan det både blive en dreng og en pige. Vi skal igen arbejde stenhårdt til træning op til sæsonen, og så skal i år i dén grad kende vores besøgelsesestid meget bedre end det var tilfældet sidste sæson, hvor vi smed 9 points til de nederste hold, konstaterer Kedde Jensen,d er vurderer, at man har/får så slagkraftigt et mandskab, at man godt kan gå ind og spænde lidt ben for de benævnte top 5 hold.

Slog Rækker Mølle med 6 i træningskamp
At den dynamiske Givetræner har faktisk belæg i virkelighedens håndboldverden for den påstand, viste holdets første træningskamp i år, hvor man netop besejrede nedrykkerne fra Rækker Mølle med 32-26 i en dyst, der kørte over 3 x 25 minutter.

– Med en blandet flok af gamle spillere, prøvespillere fik vi testet den nuværende trup godt af. Efter en slingrende start fik vi godt fat, og selv om vi måtte gennem endnu en svag periode i 2. halvleg, ender vi med at vinde sikkert med 6 mål. Ganske imponerende, når man tænker på, at vi stillede op med en ret urutineret trup bl.a. uden Kasper Tømrer, og at flere af spillerne måtte spille ude af position. Alt i alt en meget godkendt præstation, hvor der er ekstra ros til de to målmænd samt forsvaret, fortæller Kedde Jensen.

Om små 14 dage har man ”returopgør” mod Rækker Mølle, der må undvære den tidligere Givespiller, Christian Jespersen, der er ude med en skade.