2. halvleg skriver vi ikke om… – men U16 tog de 2 point

Vi var spændte på, om vi i dagens kamp mod Silkeborg, kunne forsætte vores flotte spil og fight fra sidste kamp? – og alt startede godt.
Energien og kampgejsten var i top i starten af kampen, og flot spil blev sat op til en hurtig føring på 5-1 og til 8-3. Desværre var det ikke kun os, som havde bestemt sig for at ville have de 2 point. Silkeborgs meget hårdt skydende backs, i kombination med stegspilleren, fik Silkeborg tilbage i kampen, så vi kun gik til halvleg med en 2 måls føring. Hvad der så skete for os i 2. halvleg vides ikke? – og hvad får man også ud af, at lave lange beskrivelser af fejl fra kampen? Ingen af spillerne stod jo op i morges og tænkte: ”Nu skal jeg bare spille en dårlig håndboldkamp”!… Alle piger forsøger jo at kæmpe med, hvad der er muligt på dagen, og i dag spillede mange bare under niveau. Heldigvis blev vi ”reddet” af et par super flotte individuelle mand-mand aktioner, og vi trak sejren hjem på 20-19. Noget at det mest positive var, at vi havde lært af tidligere kampes tætte opgør, og bevarede roen i slutningen af kampen, så vi ikke satte føringen over styr.
Så hurtigt videre fra den kamp. Der er ikke i tvivl om, at alle piger vil gøre alt for, at de levere en helt anden præstation, når vi møder Silkeborg igen om 3 uger, for så meget konkurrence-mennesker er de nemlig.
Nu skal vi huske at glæde os over de 2 point, og ikke mindst…AT VI LIGGER NR 2 I PULJEN.. –Super Flot Piger – Ikke mange troede det muligt, da vi startede tilbage i august, hvor der blev stillet spørgsmålstegn til, om vi overhovedet kunne spille A-række
Kampens Spiller: Ida Møller Jensen