Give leverede årets bedste men tabte i Fredericia

HK – HK Give Fremad 33-28 (17-16)

Skadesramte Give tabte to perioder i 2. halvleg, hvor de var i overtal, og det kostede i sidste ende point

Det var et skadesramt Givemandskab der søndag løb på banen i thansen.dk Arena i Fredericia mod topholdet Fredericia HK. Holdets to rutinerede forsvarsesser Kasper ”Tømrer” Nielsen og Kim Nissen kunne ikke spille, men på trods af dette markante tab præsterede Give ifølge træner Kedde Jensen årets bedste kamp og havde fortjent både mere og bedre ned et 5 målsnederlag.

– Vi har rigtig godt styr på tingene gennem det meste af kampen. Målmæssigt ligger vi helt lige med Fredericia i store perioder af kampen, og vi er endda også foran med en enkelt pind i 2. halvleg. Med kun 10 minutter tilbage står vi lige, men vi leverer så to rigtig dårlige overtalssperioder, som vi simpelthen taber – og der derfor taber vi simpelthen også kampen. Det var noget skrammel, for havde vi kendt vores besøgelsestid, så havde vi kunnet vinde denne her kamp, fortæller en ærgerlig Kedde Jensen.

Præsterer flot på trods af afbud fra stamspillere
Givecoachen har dog på trods af skuffelsen over resultatet masser af roser til sit mandskab for en helstøbt og flot indsats.

– Vi skal lige have med i ligningen, at vi må stille op uden to af vores bedste og mest rutinerede folk i dag, Kim og Tømrer. På trods af det præsterer spillerne/holdet flot, og jeg er simpelthen imponeret over at drengene kunne gøre det så flot i dag – lige bortset fra de der to famøse overtalsperioder, lyder det anerkendende fra Kedde Jensen, der ud over sin uforbeholdne ros til HOLDET også gerne vil fremhæve Nicolai Emborgs angrebsaktioner, Heino Jepsen, Kenneth Højgaard og målmand Mikkel Dubadi for en god 2. halvleg.

Gives næste kamp er også én af de svære, idet man skal til Skjern. Begge hold ligger med 6 points i tabellen, og en vinder af den dyst vil kunne få lidt lækker juleluft i forhold til nedrykningspladserne i rækken.

Det er ifølge Kedde Jensen stadig usikkert, om Kim Nissen og Kasper ”Tømrer” Nielsen bliver klar til denne vitale kamp.

Mål for Give:

Nicolai Emborg 6

Heino Berg Jepsen 5

Anders Bøtcher 4

Christian Skagen 4

Kenneth Højgaard 3

Thomas Vestergaard 2

Brian Køhler 2

Nikolaj Laursen 2