40 stærke minutter ikke nok for Give mod topholdet

HEI, Skæring – HK Give Fremad 2. div. 25-19 (10-11)

Efter en velovervejet og fint afbalanceret indsats i de første 30 minutter kunne HK Give Fremad gå til pausen foran 11-10 i den svære udekamp mod topholdet HEI, Skæring. Tingene fungere i begge ender af banen, og med lidt mere skarphed kunne Givemandskabet såmænd godt have bragt sig foran med 3-4 mål.

– Vi spiller intet mindre end en fantastisk 1. halvleg. Eneste minus er at vi brænder lidt for meget, men alligevel går vi til pausen med en rigtig god fornemmelse, siger Gives træner Kedde Jensen. Give kom også fint nok ud til 2. halvleg og havde ret godt styr over kampen, men så havnede Fremadtropperne i regulært måltomrum, hvor man ikke formåede at score i 9 minutter.

Igen ramt af måltørkeperiode
– Denne måltørkeperiode kommer til at koste os kampen. Vi brænder i denne fase igen-igen alt for mange store chancer, laver forhastede beslutninger, dribler for meget rundt med bolden – og foretager vel noget der ligner 9 ud af 10 mulige dårlige beslutninger i vores angrebsspil. Det var bare slet ikke godt nok de sidste 20 minutter, konstaterer Kedde Jensen, der ærgrer sig voldsomt over, at man på trods af stor fokus til træning på netop angrebsspillet og kvalitet i afslutningerne gennem længere tid ikke formår at rykke sig afgørende på dette område.

Stor utilfredshed med dommerpræstationerne

Men ærgrelserne stopper ikke her for Givetræneren, der var langt fra tilfreds med dommerpræstationerne i denne kamp. – Én ting er at vi føler os regulært bortdømt. Vi bliver snydt for 4-5 helt oplagte straffekast, og kæden hoppede da helt af, da dommerne kom hen til mig efter kampen og sagde til mig, at ”de godt var klar over, at de havde haft en ret skidt dag”. Og hvad kan jeg så bruge det til? Selvfølgelig skal vi først og fremmest kigge indad i forhold til vores præstation i de sidste 20 minutter, men dommernes manglende linje og konsekvens i denne her kamp rammer os altså hårdt og er medvirkende til nederlaget i et eller andet omfang, fastslår Kedde Jensen, der på dagen måtte stille op uden de rutinerede Morten Axelsen (rygskadet, og muligvis færdig for denne sæson) og Brian Køhler, der kæmper med en skade i lysken.

Manglede ærgerrighed i slutfasen
– Det er selvfølgelig tungt at skulle undvære to så rutinerede herrer i en svær udekamp. Den ærgerrighed de to kommer med, kunne vi godt have brugt især i slutfasen. Ikke fordi at indstilliongen ikke var i orden, for det var den egentlig. Gutterne kæmper godt nok, men i modgangsfasen mangler vi noget mere power, siger Kedde Jensen, der ud over at rose holdets for en god forsvarskamp også deler ekstra skulderklap ud til Nicolai Emborg for en rigtig fin kamp, ligesom der også var ros til målmand Ole Hansen og Kim Nissen.

Gives næste kamp er torsdag d. 5. februar på hjemmebane mod HC Odense, der med 19 points pt. ligger på rækkens 3. plads 3 points foran Give, der ligger nr. 5 i rækken.

Mål for Give:

Kim Nissen 6, Andreas Oliver Bjerre 6, Anders Bøtcher 2, Jonatan Isaksen 2, Christian Skagen 1, Kenneth Højgaard 1 og Nicolai Emborg 1.

Nicolai Emborg spillede en rigtig god kamp i udebanenederlaget mod topholdet HEU, Skæring. Foto Jim Hoff

Nicolai Emborg spillede en rigtig god kamp i udebanenederlaget mod topholdet HEU, Skæring. Foto Jim Hoff