Årets sidste hjemmekamp for divisionsholdet

En svær efterårssæson lakker mod enden for HK Give Fremads 2. divisionsmandskab. Givemandskabet ligger på rækkens 9. plads med 6 points efter 3 sejre og 6 nederlag. Der er 1 point ned til AGF og Skanderborg på 10. og 11 pladsen, mens Tinglev-Lundtoft bunder rækken med 0 points. Disse 3 hold har dog alle spillet én kamp mere end Give, og det gør bestemt ikke kampen mod KIF på lørdag mindre vigtig. For med en sejr her kan Give lægge en 3 points-afstand til de benævnte klubber, inden sidste spillerunde.

Skadesramt
Det er dog en lidt ramt Givetrup, der løber på banen mod KIF på lørdag, idet holdet er ramt af skader hos centrale spillere. Det står således klart, at Kasper ”Tømrer” Nielsen ikke bliver klar, og der er ifølge cheftræner Kedde Jensen fortsat spørgsmålstegn ved, om Kim Nissen og Jonatan Isachsen bliver 100 % klar til kampen.

– Begge spillere bliver testet her i aften til træning, og så må vi se, hvordan de reagerer på træningen hen over fredag. Bliver de ikke klar, er vi nede på 11 mand, og det giver så plads til at belønne en af de unge gutter, der har gjort det fint til træningen i den sidste tid, siger Kedde Jensen, der forøvrigt selv trænede med torsdag aften.

– Det er nu ikke fordi, jeg skal spille med på lørdag, men mere for at være med til at gå ind og give gutterne lidt modstand. Det skal jo ikke være alt for let for dem til træning, lyder det fra Kedde Jensen med et skævt smil, men fortsætter så med den mere alvorlige mine på:

Igen en 4 points-kamp
– Det er igen en 4 pointskamp, vi skal ud og spille. Så enkelt er det. Vi har bragt os i en situation, hvor det n´for os nu drejer sig om ren overlevelse i rækken resten af sæsonen. Så enkelt er det. At det er tilfældet kunne man ikke se i vores sidste kamp i Skjern, hvor vi simpelthen manglede fokus, parathed og indstilling i især vores angrebsspil. Jeg kræver af spillerne, at de nu går ind og tager ansvar, finder vildskaben frem, for det kan ikke passe, at vi når vi nu bruger så mange timer på håndbold, som vi gør, ikke kan præstere bedre, påpeger Kedde Jensen.

Træningsniveauet skal hæves
Truppen har også været ramt af nogle træningspas med for få spillere grundet skader, arbejde m.m., og det gør ifølge Kedde heller ikke tingene bedre.

– Det er ret enkelt: Man spiller kamp, som man træner, og derfor skal vi have løftet indsatsen til træning. Vi skal op og træne på højt niveau for at være skarpe til kampene. Det har vi snakket om med spillerne ved et lille formøde inden aftenens træning. Heldigvis kan jeg konstatere, at humøret i truppen er højt, og spillerne virker glade. Det er fint, men nu vil jeg så også se dette humør og denne glæde omsat til noget kampgejst og vildskab på banen. Det er den eneste vej, og det er også den eneste og den bedste måde at få alle vores trofaste tilskuere med os lige fra starten af. Og er de først oppe at ringe, så har alle hold det meget svært her i Give, konstaterer Kedde Jensen.

KIF: Et rigtig godt ungt hold
Givetræneren betegner KIF II som et rigtig godt ungt hold med flere dygtige profiler. Der er de to bagspillere Mikel og Daniel Jørgensen, der er et par vaskeægte ”flækkere”. Man har også en kompetent mand inde på stregen, og der kan evt. også være et par af de unge ligaspillere med i truppen.

– Men vi skal have fokus på os selv, og det vi kan. Det her er et spørgsmål om at komme ud og levere benhård fight og den rette indstilling fra starten af, understreger Kedde Jensen.

Truppen:
Ole Hansen, Mikkel Dubadi, Brian Køhler, Nicolaj Laursen, Nicolai Emborg, Thomas Vestergaard, Anders Bøtcher, Heino B. Jepsen, Mikkel Jacobsen, Christian Skagen Pedersen, Kenneth Højlund.

Spørgsmålstegn: Kim Nissen og Jonatan Isachsen

Ude: Kasper Tømrer Nielsen