Årets Skjern Håndbold talent til HK Give Fremad.

Det er med stor glæde at vi nu kan præsenterer endnu en ny HK Give Fremad spiller til næste sæson. Det er den kun 19 årige Nicolai Hedegaard Nielsen, der lige er blevet kåret til årets talent i Skjern Håndbold. Nicolai har på bedste vis, vist sig frem i denne sæson, og vi ser meget frem til at få Nicolai i truppen, og udvikle Nicolai til en endnu bedre spiller end han er i dag, udtaler Kedde Jensen.

Nicolai er en hurtig eksplosiv bagspiller, meget gennembruds stærk og med et godt skud, som passer helt perfekt til vores trup. Han er hurtig på fødderne og har et godt overblik. Forsvarsmæssig dækker Nicolai 2’er(back). Der er ingen tvivl om at Nicolai bliver en gevinst for klubben og byen.

Nicolai Hedegaard Nielsen om skiftet til HK Give Fremad.:

”Jeg har valgt HK Give Fremad for næste sæson, fordi de har gang i et utrolig spændende projekt, med et meget seriøst set-up. Samtidig har HK Give Fremad gjort det godt i mange år, og sætter næste år endnu mere ind på at udvikle sig. Mine styrker er jeg en fintestærk og intelligent spiller, der arbejder benhårdt og aldrig giver op. Jeg glæder mig til at blive en del af HK Give Fremad fra den kommende sæson, hvor Jeg er sikker på fortsat at udvikle mig som spiller.”

Fakta

Navn: Nicolai Hedegaard Nielsen

Alder: 19 år

Højde-vægt: 188 cm – 89 Kg

Bopæl: Sdr. Omme

Fødeby: Sdr.Omme

Klubber: Skjern Håndbold (1. div ungdom – 2.div senior)

SINE idrætsefterskole (1. div og Liga ungdom)