Amer Novljanin – vild med miljøet i Give

Den ene af Gives 2 nye målmænd, Amer Novljanin, kan faktisk skrive landsholdsspiller på sit cv. Den 24 årige målmand har nemlig spillet en række kampe for Bosniens U 21 mandskab. Det har han bl.a. fordi, han er født i Bosnien (har boet i DK siden han var 8 måneder),og er en dygtig keeper. At det blev Bosnien og ikke DK, der fik lov til at nyde godt af Amers målmandspræstationer, skyldes ganske enkelt, at han ikke (som mange indføde danskere heller ikke magter det) bestod den omstridte statsborgerskabsprøve.

Amers håndboldkarriere startede i Lind ved Herning, førte via Herning FH til HC Midtjylland, 2 år, og videre herfra til Rækker Mølle i 2 år, inden Amer igen trak HCMs klubtrøje over hovedet.

Amer Novljanin, der til daglig bor i Herning og læser til fysioterapeut i Holstebro, har skrevet en 1 årig aftale med Give, og som så mange af de andre nye spillere i Give, kender han først og fremmest Give for den fantastiske hjemmebane.

– Derudover ved jeg også, at klubben de sidste år har haft et rigtig godt træningsmiljø og generelt et godt forsvar. For mig personligt gælder det nu om at få en masse fast spilletid på et godt og ambitiøst 1. hold. I Give har man udover dét det også et godt miks af unge talenter og rutinerede spillere, som sammenholdt med et godt socialt og sportsligt set-up gør det fedt at være her, fastslår Amer.

På det personlige plan er det målet for Amer Novljanin så hurtigt som muligt at komme til at spille 1. division igen – også meget gerne med Give.

– Jeg synes, det er lidt svært at vurdere niveauet på rækken. Der er jo flere gode hold, og der er også et par gode 2. hold til Ligaklubberne. Men et eller andet sted forventer jeg nok, at vi kan komme med i toppen, mener Amer Novljanin.