ARMENE HELT OPPE – U16 piger sejrede i Blåbjerg -men de er kommet ned igen…

Torsdag aften spillede U16 piger en fantastisk kamp, ude mod Blåbjerg. Alle spillere gik på banen og udstrålede viljen til sejr. Ikke at Blåbjerg var noget dårligt hold, men vi var rigtig godt forberedt, både på Blåbjerg´s centrale spillere og deres skud, og ikke mindst på de aftaler, vi havde omkring vores eget spil. Vores mål var fordelt på mange spillere og pladser, fordi vi formåede at spille hinanden til de rigtige chancer. Med en super hold indsats, og en meget stærk spillende målmand, som tog 3 straffekast, vandt vi med 7 mål.
Kampens Spiller: Trine Henriksen

Nu er vi så ”kommet ned på jorden igen”. Søndagens kamp mod et stærkt spillende Sdr.Omme hold, tog selvtilliden fra os, og Sdr.Omme vandt 18-22. Desværre var pigerne overtændte, og havde fra start lagt et kæmpe pres på sig selv. De ville så gerne vise alle kritikkerne, som havde sagt ”Er I nu sikker på, I kan spille A-række”, og alle dem som var mødt op i hallen (tak for støtten publikum), at de endnu engang kunne spille en fantastik kamp. Da tingene så ikke rigtig lykkes, og nogle spillere bestemt ikke havde deres bedste dag, glemte vi at stå sammen og kæmpe os ud af modgangen. Vi blev bange for at spille og lave fejl, og tvivlede på vores aftaler.
-og hvad så nu? – Nu må vi tilbage i træningslokalet, og få vores aftaler og løbebaner på plads igen. Og så skal vi have lært, at det er i modgang det er vigtigt vi står sammen og fighter. Det er nemt nok at have gejst og være positive, når det går godt, men det er ved modgang man rigtig viser, om man er et stærkt hold.
Næste kamp er mod puljens absolutte bedste hold Varde HK, og de skal få kamp til stregen, for vi vender frygtelig tilbage med vilje og stærk holdånd.
Kampens spiller: Ida Møller Jensen