Brande HK – HK Give Fremad 20 – 28

Stærk holdindsats af 1. holds damerne og endnu en sejr over Brande HK

Brande HK – HK Give Fremad 20 – 28

Anna Budde Laursen 11 mål, Julie Faurschou Hastrup 7 mål, Lærke Krudt2 mål, Camilla Holmgaard 2 mål, Michelle Ringsted Langkjær 2 mål,Kristina Juul 2 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål, Camilla Secher Utoft1 mål

Kampene mod Brande er altid højintense, og kampen sent søndag aften var da heller ingen undtagelse. Stemningen virkede rigtig god, men hvis man så godt efter kunne man godt se at at folk var lidt nervøse og spændte. Som alle de andre kampe mod Brande i denne sæson stillede de med nogle nye spillere, der var dog gengangere i deres trup denne gang. Så med vores trofaste fans i ryggen tog vi fat på lokalbraget.

Brande havde som vi forventede ikke lavet noget om i deres taktik til denne kamp, de stod igen 60 min helt oppe i hovedet på Holme med en mandsopdækning. Men som Holme sagde efter kampen, “jeg kan sgu godt stå heroppe og kigge hvis de andre spiller så godt”. Vi prøvede noget nyt fra kampens start, med 2 stregspillere i håb om at de ville lade være med deres mandsopdækning. De blev oppe og vi kom ikke frem til de store chancer med denne taktik, så efter bare 3 angreb skiftede vi taktik igen. Vi skiftede til kun at spille med 1 stregspiller, og her fandt vi ligeså stille ind i en rytme og fik løst deres forsvar rigtig flot. Det blev en tæt 1 halvleg hvor vi dog kunne gå til pause foran med 10-12.

I pausen blev der snakket om at vi skulle blive ved med at have tålmodighed i forsvaret og presse dem i kontrafasen, den fangede hele holdet godt også Anna. Den pige løber bare stærkt av av, rigtig flot kamp med 11 mål på 12 skud af den lynhurtige fløjspiller. Hele holdet spillede en rigtig god kamp og alle bød ind med noget godt, mod det til tider kedelige Brande forsvar. Gennem hele kampen kørte vi kun 3 forskellige angrebs åbninger med forskelligt udfald i afslutningerne, men hvorfor prøve andre ting når det fungerer. “Sniper” Julie blev sat flot op til skud mange gange, og hun kvitterede med mål eller et godt pres til de andre på banen. Resultatet blev 20-28 i en kamp, hvor alle leverede på et rigtig flot præstation. Fedt piger i er sgu for seje!!!

Næste kamp for pigerne er den 7 marts kl 15,50 mod Them på udebane