Emborg og Vestergaard også i Give næste sæson

Spiller nr. 4 og 5 er nu officielt på plads i HK Give Fremad til den næste sæson, idet klubben har lavet nye 1 årige aftaler med playmaker Nicolai Emborg og højrefløjen Thomas Vestergaard. Det afslørede cheftræner Kedde Jensen i forbindelse med 2. divisionsholdets hjemmekamp mod Team Vestfyn. Kedde Jensen kunne ved samme lejlighed bekendtgøre, at holdets bomstærke forsvarsklippe, Kasper ”Tømrer” Nielsen stopper håndboldkarrieren efter denne sæson og dermed ikke er til rådighed for HK Give Fremad i fremtiden.

Axel og Tømrer: Kroppen siger stop
– Kroppen er slidt, det gør ondt over det hele efter både træning og kamp, og jeg får sværere og sværere ved at finde tiden til håndbold med 3 børn og en ny uddannelse til konstruktør på hånden. Derfor har jeg besluttet at stoppe nu, mens legen er god, forklarer Kasper Nielsen for avisens udsendte sportsreporter. Et stort tab for holdet, der har nydt godt af den gennemsympatiske og altid topseriøse sportsmands mange håndboldkvaliteter i såvel forsvar som angreb.

Akkurat det samme kan siges om holdets anfører, Morten Axelsen, der som tidligere beskrevet må stoppe karrieren pga. en drilsk og smertefuld rygskade.

-Jeg er træt af, at det skal slutte på denne her måde. Jeg ville gerne selv have truffet beslutningen om hvornår, det skulle være slut. Men det går simpelthen ikke længere, forklarer Axelsen, der pga. rygskaden har gået sygemeldt i en 14 dagens tid og først nu kan trække sokker på uden hjælp. – Jeg kunne godt se mig selv i håndboldverdenen i fremtiden i en eller anden funktion, helt sikkert, men nu skal der i hvert fald lige gå et år, hvor jeg er helt væk fra gamet. det trænger jeg til, men så får vi se, siger Axelsen, der har afløst Rene Petersen som assistenttræner for Kedde Jensen i sæsonens sidste kampe.

Styrmand og fløj på plads
Tilbage til de to nysignede spillere, der får følgende skudsmål med fra Kedde Jensen. – Nicolai er mere og mere vores styrmand, og han har udviklet sig helt vildt det sidste halve års tid. Han har fra dag ét trænet vildt seriøst, og det bærer frugt nu. Han har lagt lag på lag i sit spil både offensivt og defensivt. Og så er det jo en lokal knægt, og det er også vigtigt for klubben, forklarer Kedde Jensen, inden det går videre med den unge Vestergaard.

– Thomas, en knægt der gerne vil det her, og en gut med stort potentiale. Derfor vil vi gerne beholde ham her i klubben. I dag (mod Vestfyn, red.) scorer han 7 flotte mål, og det viser, at der er er udviklingspotentiale i den unge mand, siger Kedde Jensen, der sammen med klubbens sportschef Ole Jensen stadig har stor fokus på at lave interne aftaler med spillere fra den nuværende trup, mens der samtidig også kigges ud over bygrænsen i forsøget på at hente nye spillere ind til truppen.