Endnu et Skanderborg Håndbold/SHEA talent skifter til HK Give Fremad.

Endnu et SHEA talent har valgt at spille for HK Give Fremad i den kommende sæson. Det er med glæde at vi nu kan byde venstre back og playmaker, Magnus Taulbjerg velkommen i HK Give Fremad trøjen.

Magnus Taulbjerg er en meget spændende bagspiller, som kan spille alle pladser i bagspillet. Han er fysisk stærk og meget hurtig på fødderne og så er Magnus godt skydende fra distancen. Magnus’s spidskompetencer ligger i det hurtige spil, hvor især hans skarpe duel-spil kommer til sin ret, og han har et rigtig godt blik for stregspillet og spillet i det hele taget. Forsvarsmæssigt dækker Magnus både back og center, udtaler sportschef Kedde Jensen.

Magnus Taulbjerg om valget af HK Give Fremad:

”Jeg har valgt at spille for HK Give Fremad i næste sæson, efter at jeg gennem samtaler med både sportschef og træner er blevet overbevist om det professionelle og ambitiøse setup i klubben. 

Jeg vil bidrage maksimalt til klubbens målsætning om at ligge med i toppen og måske rykke op i 1. Division, og ser frem til at spille for HK Give foran et medlevende hjemmepublikum. 

Derudover glæder jeg mig til at være en del af en spændende trup, hvor jeg kan videreudvikle mig i det gode træningsmiljø.”

Fakta.

Navn: Magnus Taulbjerg

Årgang: 2000

Højde + vægt: 192 cm og 88 kg.

Fødeby: Århus

Bopæl nu: Skanderborg

Klubber og Niveau: 

Sabro IF (U6-U10) – Skanderborg Håndbold (U12-U18).

De seneste 4 år på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA). 

Seneste 4 sæsoner i ungdomsligaen, som har resulteret i 3 DM finaler (2 sølv og 1 guldmedalje og 1 bronze)