Fløje på plads HK Give Fremad

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at Anders Bøtcher forsætter endnu en sæson. Anders har i sidste sæson lagt et ekstra lag på i hans spil. Specielt forsvarsmæssigt har han vist sit store værd som fremskudte etter i vores 3-2-1 forsvar, men også kontrafasen er hans store styrke.

Om aftalen udtaler Bøtcher:

Jeg er rigtig glad for at der igen i år er blevet lavet en aftale. Jeg er super glad for at spille i klubben og jeg føler mig altid velkommen. Sidste år var en hård sæson ren pointmæssigt, men jeg synes absolut at Give egner sig til 2. Division. Der er ingen tvivl om at jeg vil gøre mit til at vi bliver i 2. Division og med de spillere der er blevet forlænget med samt de nye unge spillere der er kommet til så synes jeg sæsonen kommer til at se rigtig spændende ud. Der skal ikke være tvivl om at Give igen næste år bliver et hold de andre frygter at spille imod, især i Ikær-Hulen, som bare kun tilhører HK Give Fremad.

Mikkel Jacobsen spiller også i Give i næste sæson. Mikkel har vist sig at være en god substitut for Anders Bøtcher. Mikkel er en god afslutter og kontraspiller. Han mangler noget fysisk og det skal Mikkel arbejder meget med her hen over sommeren.

Om aftalen udtaler Mikkel:

Jeg har været i Give i 5 sæsoner nu og med de seneste 2 år omkring 2. div. Holdet. Med min aftale i Give forventer jeg at jeg kan udvikle mig endnu mere end hvad jeg har gjort hidtil, og ellers glæder jeg mig bare til at komme igang igen og få nogle fede kampe på vores fantastiske hjemmebane.