Flot debutsæson til Gives jyllandsseriepiger

Godt nok fik Gives jyllandsseriemandskab deres nye mandat som JS-hold på skrivebordet henne i august, hvor et andet hold havde trukket sig fra rækken, men efter at mab 2 år i træk havde været i oprykningsspillet, må man sige, at den ”administrative billet” til det forjættede håndboldland for damerne i Give var mere end fortjent på det sportslige niveau.

Det har holdet og deres engagerede træner Peter Thuun så også bevist ved at lande en fin sæson, der sluttede med en 3. plads i rækken efter Grindsted og KLG Håndbold. Træneren er da også yderst tilfreds med sæsonen.

Havde frygtet nedrykningskamp
– Det er gået noget bedre end forventet. Vi havde nok regnet med, at vi skulle ligge og slås om at undgå nedrykning i en regulær bundkamp, men sådan har det ikke været. Vi fik en rigtig god start på sæsonen, men er så faldet lidt af på den hen mod slutningen, hvor det stod klart, at vi ikke kunne nå at spille med om oprykningen – og hvor det stod klart, at vi ikke skulle bekymre os om nedrykningen heller, siger Peter Thuun.

Holdet kom ifølge Thuun ind i en periode, hvor de troede træerne voksede ind i himlen, og det resulterede i nederlag til Grindsted og KLG . Man sluttede dog anstændigt nok af med en sejr over Silkeborg IF.

Holdet er dermed at finde i jyllandsserien efter jul, hvor man skal op mod nogle nye hold. Men det bekymrer nu ikke Peter Thuun.

– Vi er landet på den helt rigtige hylde. Vi har bevist, at vi helt klart hører hjemme i jyllandsserien, og vi har også vist i flere pokalkampe mod JS-hold fra andre områder, at vi kan begå os, konstaterer Thuun.

Stor talensmasse på 2. holdet
Nye spillere kan ifølge Thuun være på vej, og man har i øvrigt også en stor talentmasse på klubbens 2. hold i serie 2.

– Vi snakker da med andre spillere, når vi er ude til kamp, og så har vi bestemt også mulighed for at hente forstrækninger fra egne rækker, idet talentmassen er stor på serie 2 holdet. Det er blot et spørgsmål om træningsindsats – og den rette indstilling, så vil vi kunne hente flere gode spillere herfra, påpeger Peter Thuun.