Forløsning på Vestfyn

Efter 2 nederlag i rap kom HK Give Fremads 2. divisionstropper atter på rette spor, da de lørdag kunne tage hjem fra Ejbyhallen på Fyn efter en komfortabel sejr på 35-28 over fusionsklubben Team Vestfyn (GV Ejby og NBHK). Rejsen til Fyn var ikke uden udfordringer for træner Kedde Jensen, der måtte undvære venstrebacken Brian Køhler, der døjer med efterveer i en skadet finger. Derudover var Kim Nissen tvivlsom pga. en fingerskade fra Otterupkampen, og anfører Morten Axelsen havde ligget syg i ugen op til kampen. Fik repareret skidt start inden pausen Gæsterne fik da også en ikke-optimal start, hvor hjemmeholdet, der frister en kummerlig tilværelse som rækkens bundprop med 1 point, på et tidspunkt bragte sig foran med to mål. Men Givemandskabet fik rystet det formodede jet-lag af sig og kæmpede sig fint tilbage i dysten, hvor gode takter og en stilling på 16-16 ved pausen indikerede, at Kedde Jensens håndboldknægte var på rette spor.

Jespersen mandsopdækket i 40 minutter

– I første halvleg sover vi lidt i timen rent defensivt. Vestfyn får nogle lette mål på vip og maskerede afleveringer i starten. Det får vi rettet til via godt kompakt forsvarsspil. Så kom vores målmand også i gang, og det gav nogle nemme og hurtige mål på kontra, fortæller Kedde Jensen, der kunne se det vestfynske mandskab sætte en mandsopdækning på ca. 40 minutters varighed ind på kanonskytten Christian Jespersen. Dette taktiske udspil fra fynboernes side kvitterede Jespersen i cool stil for ved at hamre 10 mål i kassen!

Andreas Oliver outstanding

Efter pausen fortsatte Givespillerne med at gøre hinanden gode. Der blev holdt stram fokus på at gøre tingene enkelt og efter aftalerne, og med en storspillede Andreas Oliver Bjerre på playmaker positionen gik Givemandskabet ud og vandt 2. halvleg ganske suverænt med 20-2. – 2. halvleg kørte helt efter bogen. Vores kontrafase fungerede fint, og jeg er også glad for at kunne konstatere, at vores etablerede angrebsspil fungerede godt, selv med en mandsopdækning af Christian. Det er rigtig positivt at se, hvordan vi præsterer rigtig godt som hold i dag, og hvordan vi formår at fastholde presset rent angrebsmæssigt på Vestfyn, siger Kedde Jensen, der ud over det holdmæssige også må rose playmaker Andreas Oliver for en outstanding præstation. Mentalt meget vigtigt med en sejr – En rigtig vigtig sejr for os alle sammen. Vi trængte til en sejr, ikke kun pointmæssigt, men også mentalt. Nu har vi en god præstation både forsvars- og angrebsmæssigt plus en sejr som ballast til hjemmekampen mod GOGs hurtigløbere på torsdag i Ikærhallen. Vi fik i dag vist, at vi kan være meget svære at have med at gøre, hvis vi finder de rigtige takter frem, og det har vi også tænkt os at gøre på torsdag, lyder det fra Givetræneren.

Mål for Give:

Christian Jespersen 10

Andreas Oliver Bjerre 10

Anders Bøtcher 5

Kim Nissen 3

Kenneth Højgaard 2

Thomas Vestergaard 2

Kasper Tømrer Nielsen 2

Christian Skagen 1

andreas