Give har de første 4 spillere klar til ny sæson

Kim Nissen, Kasper Tømrer Nielsen, Christian Skagen Pedersen og nytilkomne Rolf Hessellund er klar til at tørne ud for HK Give Fremads 2. divisionshold i næste sæson.

Det fortalte klubbens nuværende træner og sportschef Kedde Jensen i forbindelse med Gives kamp mod Rækker Mølle torsdag aften, og med signingerne med de 3 førstnævnte er fundamentet og rutinen i den grad godt på plads til næste sæson.

– Det er et sandt ønskescenarie for klubben og mig, at vi har lavet aftaler med de 3 nuværende Giveprofiler. De er alle tre spillere med et højt niveau og spillere, som kan trække de andre med op. At vi så også har fået lavet en aftale med 25 årige Rolf Hessellund (bror til holdets nye træner Bjørn Hessellund, red.) er også lidt af et scoop. Rolf har spillet 1. division i Vejle, Skovbakken og Odder, og i ham får vi en dygtig bagspiller, der med udgangspunkt i venstre back også kan spille playmaker og evt. højre back, fortæller Kedde Jensen.

Dermed en rigtig god start med sammensætningen af den nye spillertrup, og det kunne da være interessant, om sportschefen fortsætter med at få papir på de rutinerede kræfter.