Give har lavet aftaler med yderligere 2 spillere

HK Give Fremad har lavet aftaler med yderligere to spillere til truppen 2016-17. Det kunne klubbens nuværende træner/sportschef Kedde Jensen offentliggøre i forbindelse med kampen mod Svendborg.

Det drejer sig om den 19 årige Sebastian Hansen, der pt. spiller i Fredericia HK på klubbens 2. divisionsmandskab.

– Med Sebastians tilgang får vi en spændende og dygtig ung venstreback og playmaker, der kan bidrage med rigtig meget til holdet, Jeg kender Sebastian rigtig godt fra min tid i Fredericia, og i ham får vi en klog spiller, der kan være med til at sætte spillet rigtigt op for os. Klart en type, der gør sine medspillere bedre, lyder karakteristikken fra Gives kommende træner Bjørn Hessellund.

Hessellund kender også klubbens anden nye spiller rigtig godt i sin egenskab som håndboldlærer på BGI (Idrætsefterskole). Det drejer sig om den lokale hurtigløber Christian Larsen, der efter et ophold hos HC Midtjylland nu vender snuden hjemefter for at tørne ud for sin fødeklub.

– Christian er en talentfuld – og meget hurtig – højrefløj med et stort potentiale. Og så er han jo en vaskeægte Giveknægt. Det klæder altid holdet med nogle indfødte gutter på holdkortet, og jeg er sikker på, at vi nok skal få en masse glæde af Christian i fremtiden, siger Bjørn Hessellund.

Dermed er 6 spillere på plads i skrivende stund: Kasper Tømrer Nielsen, Christian Skagen Pedersen, Kim Nissen, Rolf Hessellund (ny) og så de to omtalte herrer her i artiklen.

– Vi er selvfølgelig langt fra færdige med at sætte den nye trup sammen til den nye sæson. Der arbejdes hele tiden på at lande nye aftaler, og her kigger vi både på de nuværende samt nye spillere, fortæller sportschef Kedde Jensen.