Give knuste Vestfyn efter forrygende 2. halvleg

HK Give Fremad 2. div. – Team Vestfyn …. 32-14 (10-6)

Det var rækkens absolutte bundhold, der gæstede Ikærhallen torsdag aften, idet Team Vestfyn efter turneringens første 19 kampe blot havde hentet 1 point, og dermed ligger fynboerne solidt placeret på rækkens sidsteplads – og nedrykningen til 3. division er – om man så må sige – allerede i hus. På den konto en både let (overkommelig modstander) og svær (egne forventninger) opgave for HK Give Fremads divisionsmandskab, idet alt andet end en storsejr nok ville skuffe både internt på holdet samt ikke mindst holdets trofaste publikum.

Stille 1. halvleg – forrygende efter pausen
Efter 30 minutters spil viste måltavlen i hallen beskedne 10-6 i Gives favør efter en skal vi ikke bare sige rimelig moderat præstation af hjemmeholdet især angrebsmæssigt. Men så skete der ting og sager, da hjemmeholdet kom ud fra pauseteen. Et angrebsmæssigt totalt forvandlet Givehold kørte de arme fynboer ud af hallen på den nederste del af ryggen og albuer, og 2. periode vandt de mørkeblå såmænd med 22-8. Det var da også en tilfreds cheftræner der efter kampen kunne udtale sig til Give Avis WEB-TV. (se interviewet på Give-Thyregod Avis på Facebook).

God forsvarskamp
– Generelt spiller vi en rigtig god forsvarskamp over 60 minutter. Ok, Vestfyn er ikke noget storhold med storskytter osv., så vi skulle egentlig bare stå solidt i 6:0 og parere deres forsøg. Desværre falder vi i tempo i 1. halvleg, og derfor får vi scoret for lidt, men det får vi snakket om i pausen, og da vi først kommer ud med højt tempo og flow i spillet, fungerer det hele jo fantastisk, siger Kedde Jensen.

Knivskarpe Vestergaard og Nissen
Givetræneren kunne se sit hold blæse gæsterne ud af banen med en i 2. halvleg sprudlende Thomas Vestergaard som knivskarp goalgetter fra højrefløjen med 7 scoringer på 8 forsøg. Kampens topscorer blev Kim Nissen, der om muligt var endnu skarpere en Vestergaard, idet denne håndboldens svar på Lionel Messi, satte 9 kasser i rusen – på 9 forsøg!

– Sejren kom måske nok på en billig baggrund, men gutterne skal have ros for især i 2. halvleg hele tiden at holde sig i gang. Det kan være en svær opgave mentalt at møde et bundhold, hvor forventningerne er store. Man kan jo næsten kun skuffe, hvis man ikke vinder med mindst 10 mål. Men vi løste opgaven flot, pointerer Kedde Jensen, der før kampen kunne annoncere, at man har lavet aftale med Thomas Vestergaard og Nicolai Emborg for endnu en sæson

Mål for Give:

Kim Nissen 9

Thomas Vestergaard 7

Anders Bøtcher 7

Jonatan Isaksen 2

Christian Skagen Pedersen 2

Kenneth Højgaard 2

Heino B. Jepsen 2

Andreas Oliver Bjerre 1