Give skuffede fælt i Skjern

Håndbold II – HK Give Fremad 22-15 (11-9)

I et for håndbold ret målfattigt – og især for Give blodfattigt opgør – måtte Give se sig slået ret klart med 22-15 efter et opgør, hvor Give især i 2. halvleg skuffede fælt.

Begge hold lå med 6 points inden kampen i rækkens nedre regioner, og derfor var det en særdeles vigtig kamp for begge holdene i bestræbelserne på at få lidt luft til nedrykningsstregen, hvor AGF ligger pt. med 5 points.

Langt under 2. divisionsniveau
Det budskab havde Givemandskabet ifølge cheftræner Kedde Jensen øjensynligt ikke fattet, for det var en særdeles skuffet Givetræner, der efter kampen kunne konstatere, at det han mandskab leverede især i 2. halvleg var langt under 2. divisionsniveau.

– Overordnet set er det ok kun at lukke 22 mål ind. Vores forsvar og vores 2 keepere gjorde det fint, men vores angrebsspil var helt håbløst og langt fra de aftaler og de ting, vi arbejder med i det daglige. Boldene blev driblet frem, spillerne forsøgte sig på egen hånd, tempoet kom dermed ud af spillet, og der blev slet ikke spillet bredt og hurtigt nok. Vi prøver alt, hvad vi kan fra bænken, men intet lykkedes, konstaterer Kedde Jensen, der måtte undvære forsvarskrumtappen Kasper Tømrer Nielsen og venstrebacken Jonatan Isachsen, mens holdets giftige men stadigvæk småskadede stregspiller Kim Nissen blot fik 10 min. på banen.

Sløj indstilling
Ud over de manglende angrebsmæssige kvaliteter manglede Givemandskabet ifølge Kedde Jensen også indstillingen til at kæmpe for sagen.

– Skjern er et hold, vi som minimum skal matche. Mod sådan et hold skal vi ud og vise, at vi er klar til at kæmpe for vores overlevelse i rækken, og det skete altså bare ikke. Der kom ingen trodsreaktion fra spillerne, og det er skuffende. Omvendt må jeg så rose mine spillere for, at de på trods af at de mødte anden modgang, end den de selv var skyld i rent spillemæssigt ikke lod sig frustrere og formåede at bevare en sober tone og tilgang til en stribe af dommerkendelser, der på ingen måde gik vores vej, siger Kedde Jensen, der dog stadigvæk fastholder, at nederlagets opmænd kun findes et sted, nemlig i det spejl som spillerne slukørede kunne kigge i efter nederlaget.

Angrebsspillet og det mentale under luppen
Ud over at miste to vigtige points efter en sløj indsats gør Skjernnederlaget også ondt på den mentale konto i Givelejren, hvor der nu skal arbejdes hårdt både på at få den side af sagen på plads, samtidig med at især angrebsspillet skal have en gevaldig opgradering i den kommende uges træningspas, inden man d. 12. december i årets sidste hjemmekamp møder Kolding IF II, der indtager rækkens 6. plads med 10 points.

Bedst for Give var ifølge Kedde Jensen fløjspilleren Anders Bøtcher, der som en af de få viste den rette indstilling til tingene, samt de to målmænd Ole Hansen og Mikkel Dubadi, der begge gjorde det fint mellem stængerne.Mål for Give

Brian Køhler 3

Heino Berg Jepsen 3

Christian Skagen Pedersen 2,

Nicolaj Emborg Jepsen 2,

Nikolaj Laursen 2

Anders Bøtcher 1

Kenneth Højgård Klausen 1

Thomas Vestergaard 1