Give sluttede med nederlag

HK Give Fremad sagde i aftes farvel til sæsonen 2015/16 med et nederlag.

Det skete i en kamp uden betydning mod KIF Kolding Københavns liga-reserver. Give tabte med 26-20 efter en ifølge træner Peder Kristian Jensen slap indsats.

Opgøret var uden betydning, da HK Give Fremad en uge tidligere sikrede sig en ny sæson i 2. division, mens koldingenserne var ude af spillet i både top og bund.

Kun to spillere leverede ifølge Peder Kristian Jensen til vanlig standard, og det var Kasper Tømrer Nielsen og venstrefløjen Mikkel Jacobsen, der spillede i stedet for Anders Bøtcher.

Der er endnu ikke spillet færdig i rækken, men det ligger fast, at HK Give Fremad slutter på enten ottende- eller niendepladsen.

– Inden sæsonen gik vi efter top-5, men det lykkedes desværre ikke. Jeg er dog tilfreds med, at vi efter jul spillede os væk fra den direkte nedrykning og selv sørgede for, at vi klarede frisag i bunden, siger Peder Kristian Jensen.

HK Give Fremad mangler én kamp inden ferien. Det er pokalkampen mod liga-holdet Mors/Thy, og den spilles tirsdag 12. april i Ikærhallen.

Kolding IF 2 26 (11)  HK Give Fremad20 (12)

Mål for Give: Mikkel Jakobsen 5, Christian Skagen Pedersen 3, Kenneth Højgaard 3, Kim Nissen 3, Nicolaj Emborg 3, Jonathan Isachsen 1, Thomas Vestergaard 1 og Kasper Tømer Nielsen 1.