Give tabte i Odense, men viste stigende formkurve

Det er i denne sæson som udgangspunkt ikke HC Odense, som HK Giv Fremads 2. div. hold skal måle sig med på hverken de sportslige eller økonomiske parametre, og Givetræner Kedde Jensens mandskab kom da som frygtet heller ikke fra den fynske hovedstad med point.

Men selv om et 7 måls nederlag på papiret måske taler om en tydelig sejr til værterne, er det ifølge Kedde Jensen ingenlunde den fulde sandhed om dagens dyst i Dalumhallen.

Kedde Jensen: Vi har stor ære af kampen
– Selvom vi taber med 7 mål, har vi i den grad stor ære af kampen. Vi fik i forhold til vores 2 første kampe hævet vores spil på mange parametre: Forsvarsspillet var væsentligt bedre, spillerne mødte frem med en meget bedre indstilling og parathed til opgaven, og det gav sig udslag i, at der blev arbejdet stenhårdt for tingene overalt på banen. Jo, vi kunne bestemt være vores præstation bekendt, understreger Kedde Jensen, der kunne se sit mandskab holde godt trit med odenseanerne, der gik til pause med en 4 måls føring på 13-9.

Give nede med kun 3 mål med 10 min. igen
– Efter pausen kommer vi ud og er ikke helt skarpe nok især i afslutningerne. Det koster momentum og betyder, at HC Odense rykker op på 21-14 efter 40 min. spil. Vi prøver så forskellige taktiske varianter, bl.a. med offensivt forsvarsspil på deres backs samt nogle perioder med mandsopdækning. Og det fungerede efter hensigten. Med 10 minutter igen er vi på 26-23, er en spiller i overtal, men mister så dumt bolden – og Odense går efterfølgende på 27-24. Lige der taber vi nok muligheden for at hente det point, jeg så absolut mener var indenfor rækkevidde, siger Kedde Jensen,

Masser af gode ting med til næste kamp
Givetræneren kan trods nederlaget trække så mange positive elementer ud af sit mandskabs indsats, at der er masser af positiv energi og gejst at komme med, inden det på lørdag går løs mod ligeledes pointløse Tinglev Lundtoft.

Der var ros til hele holdet for at gå ind til opgaven mod en vanskelig modstander med stor gejst og energi, og så var der lidt ekstra bolsjer i posen til den rutinerede forsvarsklippe, Kasper ”Tømrer” Nielsen, der ifølge Kedde Jensen leverede en flot kamp.

Mål for Give:

Christian Skagen Pedersen 7

Kim Nissen 5

Brian Køhler 4

Kasper ”Tømrer” Nielsen 2

Nicolai Emborg 2

Thomas Vestergaard 2

Anders Bøtcher 1