Give’s damer i pokalbrag mod 1. divisionshold

HK Give Fremads damehold i jyllandsserie klarer sig ikke kun godt i deres JS-række, hvor holdet efter 5 kampe ligger solidt placeret i midten af rækken.

Også i DHFs pokalturnering går det strygende for træner Peter Thuun og hans piger, der i 5. runde har trukket ingen ringere end Fredericia HKs 1. divisionshold i den næste runde, der skal spilles i Ikærhallen torsdag d.25. februar kl. 20.40

Der er selvfølgelig den klassiske” David-mod-Goliat-kamp”, hvor hjemmeholdet må formodes at have lige så gode chancer som en snebold i helvede.

Men man ved jo aldrig. Pokalkampe har det med at skabe nogle andre forudsætninger end i de såkaldt normale turneringskampe, og der er ingen tvivl om, at Give, der stiller op som under dog i ordets bedste forstand, vil gøre alt for at ”bide og irritere” gæsterne lige til slutfløjtet.

Man må også have med i ligningen at Fredericia i det daglige kæmper for at holde sig fri af bundstriden i 1. division. Det er med andre ord et gæstemandskab, der har så meget andet at tænke på end lige netop at vinde pokalen, så hvem ved, det kan være fokus er et andet sted, og det kan jo også være, at man skåner et par spillere til de vigtige kampe i divisionsrækken.

Det kan – udover at man som trup bør være top-topmotiveret – være Gives mulighed for at levere en god kamp, og måske også holde trit med gæsterne rent scoringsmæssigt et langt stykke vej ind i kampen! Måske der ligger en sensation og lurer?