Gives JS-damer fik en knaldhård ilddåb i Skanderborg

HK Give Fremad 26-17

HK Give Fremads jyllandsseriedamer fik ”fornøjelsen” af at sæsondebutere på udebane mod Skanderborgs bomstærke ligareserver. Ret beset var det et 2. divisionshold, som træner Peter Thuun og hans nye unge mandskab løb ind i, idet Skanderborg før sæsonen har trukket deres 2. divisionshold.

Mødte ret beset et 2. div. hold
Dermed spiller en del af spillerne fra det tidligere 2. divisionshold på jyllandsserien, og det var altså denne sportslige virkelighed, som Givepigerne skulle forholde sig til i cigaræsken i Morten Børup-hallen i Skanderborg.

– Det er uden sammenligning det med afstand bedste jyllandsseriehold, jeg nogensinde har set. Hold op hvor var de gode, siger en benovet Givetræner, der kunne notere sig, at Skanderborg kunne mønstre den tidligere flere gange danmarksmester med Ikast/Bording Åsa Eriksson (der i dag hedder Åsa Mogensen og er 44 år) såmænd også var med på hjemmeholdet, ligesom holdet kunne mønstre flere andre klassespillere, der har prøvet håndboldlivet på højeste niveau.

Lod sig ikke slå ud af modgangen
Peter Thuun kunne fra bænken se sit mandskab komme nådesløst bagud med 5-0 efter blot 5 minutters spil.

– Jamen ok så. Bum, bum, bum, så var den sæson da ligesom skudt i gang, lyder det fra Thuun med et skævt smil.

Modgangen slog dog ikke Givepigerne ud, der bed godt fra sig med ungdommens kækhed. En pauseføring til Skanderborg på 5 mål var til at leve med for Givemandskabet, der brugte pausen dels på at få humøret tilbage og dels til at få pillet de forkrampede elementer ud af spillet-

Arbejdede stenhårdt
– Skanderborgspillerne var kloge. De stod konstant i vores løbebaner, og det gjorde det svært for os at få spillet til at køre, forklarer Peter Thuun, der dog kunne se sit mandskab levere en klart bedre præstation i de sidste 30 minutter.

– Ok, vi tabte med 9 mål, men pigerne arbejdede knaldhårdt på vores aftaler og fightede alt, hvad de kunne. Vi får virkelig lavet nogle gode ting, men det var på dagen bare ikke nok mod det her klassemandskab, erkender Peter Thuun.

Gives jyllandsseriedamer skal efter denne noget barske ilddåb i kamp igen d. 11. oktober mod Klakring på hjemmebane i Ikærhulen.