Gives sejrsstime sluttede i Aarhus

HK Give Fremad 2. div. 28-22 (12-9)

Mål for Give: Christian Skagen Pedersen 4, Kim Nissen 4, Anders Bøtcher 4, Kenneth Højgaard 3, Heino Jepsen 2, Brian Køhler 2, Thomas Merrild 2 og Jonatan Isachsen 1.

De efterhånden sejrsvante Givespilleres håndboldtur til Aarhus fredag aften endte med en brat opvågning og en sejr på 28 – 22 til et godt fightende hjemmehold.

AGF’erne formåede på dagen at vise, at de var klar til slås med næb og kløer for deres overlevelse i 2. division, og ikke mindst på den konto vandt hjemmeholdet ifølge Givetræner Kedde Jensen en fortjent sejr.

– Festen stoppede desværre brat for os i Aarhus. Vi får en ok start forsvarsmæssigt, men vores problem er, at vi brænder otte 100 %’s chancer alene i 1. halvleg. Vi begynder så at spille hovedløst og forceret i vores angrebsspil, taber boldene og giver AGF nogle alt for lette mål. Men er vi kun nede med 3 ved pausen og har bestemt muligheden for at vende det til vore fordel, siger Kedde Jensen.

Give faldt sammen efter pausen
Men han måtte desværre konstatere, at hans mandskab, på trods af de i pausen håndfæstede aftaler om at spille bredt og tålmodigt i angrebsspillet, gik ud og tabte de 3 første bolde i angrebet.

– Det var skidt, for pludselig var vi bagud med 5 mål, og så formede vi aldrig at få fodfæste – hverken spillemæssigt eller mentalt i den kamp igen, lyder det fra en lettere irriteret Kedde Jensen, der kunne se alt for mange af sine spillere bakke ud af kampen, da de skulle til at steppe op.

Fokus rettet mod Rækker Mølle-kampen
– Med en sejr i dag her i Aarhus havde det set ualmindelig godt ud i forhold til at redde os i 2. division. Måske det var dét, der pressede spillerne. Nu må vi holde fokus på, at vi efter sidste spilledag ligger med 3 hold under os i tabellen. Det gør vi ved at tage én kamp ad gangen, og den næste hamrende vigtige opgave hedder nu Rækker Mølle på hjemmebane på torsdag (d. 17. marts kl. 19.30 i Ikærhallen, red.). De tabte også her til aften og ligger på 2. sidste pladsen med 12 points, så det er en kamp, vi skal vinde, understreger Kedde Jensen, der efter AGF-nederlaget havde roser til Anders Bøtcher for en god angrebskamp og målmand Dennis Klinge for en skarp 1. halvleg.

Derudover havde Give-træneren en stor buket roser til de mange fremmødte Give-folk, der havde valgt at bruge fredag aften på at støtte håndbolddrengene fra Give.

Stillingen i bunde af rækken:

Nr. 8: HK Give Fremad 19 kampe – 16 points

Nr. 9: Skanderborg 18 kampe – 15 points

Nr. 10: AGF, Århus 19 kampe – 14 points

Nr. 11: Rækker Mølle 19 kampe – 12 points

Nr. 12: Tinglev Lundtoft 19 kampe – 0 point

Nr. 11 og 12 rykker direkte ud, mens nr. 10 ryger ud i playoff-kampe mod en oprykningsberettiget 2’ér fra 3. divisions om at blive i rækken.

Give mangler følgende hold: Rækker Mølle hjemme, Svendborg (nr. 3) hjemme og Kolding IF (nr. 6) ude.

AGF mangler Skanderborg ude, GOG hjemme og Tinglev ude.

Skanderborg mangler Fredericia ude, AGF hjemme, Skjern ude og Svendborg hjemme.

Rækker Mølle mangler Give ude, HC Odense hjemme og GOG ude