Godkendt præstation fra U16 gav 1 point.

Med en ny puljeinddeling i A-rækken, og med en positiv oplevelse i ”julesækken” fra stævnet i Hobro, tog U16 piger i dag forventningsfulde til Stouby, for at spille den første turneringskamp.
Godt nok havde pigerne trænet godt i denne uge, men under optakten og opvarmningen til kampen så mange spillere meget trætte og uengageret ud, hvilket måske også var årsagen til alt alt for mange tekniske fejl i kampen. Pigerne spillede nogle fine angreb med godt stregindspil og opspil til vores baks, hvor især 3 var meget stærkt skydende i dag. Desværre har vi det stadig svært i forsvaret. Der bliver bakket fint op til hinanden, man mand-mand spillet og tacklingerne af skytterne er vi simpelthen ikke stærke nok til. Vi har den sidste månedstid måtte undvære vores målmand, og må det noget tid endnu. Stor respekt til de af vores markspillere, som kamp efter kamp står på mål, men når vores forsvar ikke får afvist godt nok, ja så bliver det en meget svær opgave som markspiller at stå på mål.
Holdet lavede en godkendt præstation i dag med 20-20 mod Hornsyld/Klarkring, Det er super fint at score 20 mål på 50 min, men så længe vi ikke er mere ”hårde” i forsvaret, bliver det svært at vinde kampe. Så nu står den på forsvar-forsvar-forsvar i træningslokalet, og så skal vinder-kampene nok komme. Opskriften til næste kamp: FORSVAR, MINDRE TEKNISKE FEJL og ellers samme opspil og antal mål.
Kampens Spiller: Marethe Hansen