Henrik Henriksen ny formand i HK Give Fremad

Der var kun ét punkt på dagsordenen, da HK Give Fremad onsdag aften i uge 24 havde inviteret til ekstraordinær generalforsamling: Hvem skal være ny formand i HK Give Fremad!

Siddende formand Christian Lyager havde før den ordinære generalforsamling meldt ud, at han ikke ville genopstille, men da der i første omgang ikke blev fundet en ny formand, måtte man altså ud i forlænget spilletid, inden man var i mål.

Kabalen med det manglende kort gik op, da boghandler Henrik Henriksen meldte sig under fanerne til bestyrelsesarbejdet – og samtidig også takkede ja til at gå direkte ind på formandsposten.

– Jeg ser meget frem til opgaven som formand for HK Give Fremad, og glæder mig til at være med til at udvikle klubben både på de interne og de eksterne linjer. Ikke mindst på det sportslige område ligger der en stor men spændende udfordring med vores ambitiøse divisionshold, der sigter efter 1, division. Det vil jeg gerne være en del af, samtidig med at jeg naturligvis også har øje for, at hele klubben, både ungdom og seniorafdelingen, trives og udvikles, siger Henrik Henriksen.

Den nye formand har fulgt divisionshåndbolden tæt gennem mange år både som sponsor og tilskuer, og nu får han så mulighed for at præge tingene indefra.

Godt og spændende valg

Med formanden endegyldigt på plads ser den nye bestyrelse således ud:

Formand Henrik Henriksen, næstformand Steen Amdisen, sekretær Lise Andreasen, kasserer Marianne Lassen og medlem Lars Morell (nyvalgt). Ud af bestyrelsen er gået Christian Lyager og Finn Eskildsen.

Henrik Henriksen bliver som formand også fast medlem af bestyrelsen i HK Give Fremads Erhvervsklub og Elieudvalget.

Vi vender tilbage med en intens snak med den nye formand til august, hvor den nye håndboldsæon så småt er ved at blive skudt i gang.

Allerede nu kan det dog konstateres, at valget af Henriksen som formand er særdeles interessant og godt set af håndboldklubben. Han er både i og udenfor lokalsamfundet kendt som en driftig og virkelysten herre med et stort netværk – og så er han heller ikke bange for at sige sin mening.