Historien om Gives første jyllandsserie damer startede med et brag

HK Give Fremad – Mejdal-Halgård (15-5) 24-14

Sahra Skiffard Ovesen 7 mål, Julie Faurschou Hastrup 5 mål, Michelle Ringsted Langkjær 2 mål, Christina Skyum Knudsen 2 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 2 mål, Laura Skovlund Feierskov 2 mål, Anna Budde Laursen 2 mål, Malene Birk Østergaard 1 mål, Kristina Juul 1 mål

“Det blir sgu da for vildt” sådan lød kommentaren fra en af pigerne inden første dame jyllandsseriekamp i klubbens historie, og det skulle vise sig at blive en fantastisk debut for holdet. Holdet havde en rigtig god opvarmning og virkede på ingen måde ramt af nerver, og da kampen skulle til at begynde fandt vi det helt rigtige spændings niveau.

Mejdal startede i et offensivt 4-2 forsvar men høje backs, det tog os 4-5 min at få hul på det. Men da der så endelig gik hul kunne Mejdal slet ikke styrer vores stærke skytter, så de gik hurtigt tilbage i 6-0. Vi fik sat rigtig mange fine ting op mod 6-0 forsvaret, og kom frem til gode muligheder. Så første halvleg blev total optur med en pauseføring på 15-5

I pausen snakkede vi om at nu måtte vi ikke falde ned, og at vi skulle være mere grundige i de ting vi lavede. Den berømte døde periode kom lige efter pausen, hvor vi i de første 12 min kun score 2 så det var ikke helt tilfredsstillende. Mejdal var i øvrigt også fremme i en mandsopdækning under vejs, som vi også løste rigtig fint. Pigerne fandt niveauet igen til sidst og sluttede rigtig flot af, foran de mange publikummer der blev og så håndbold frem for landskamp.

Der var 2 debuttanter til gårsdagens kamp, målmand Sofie Holmbo Holm som stod 50 min da Diddi Jakobsen fik en skade efter 10 min. Stor kamp af det 17 årige talent, er klør på med krum hals. Sahra Ovesen fik den bedst mulige start som Give spiller, og kunne efter kampen kalde sig topscore. Men rigtig god start for hele holdet generelt.

Næste kamp for pigerne bliver søndag den 18 okt kl 13.30 mod KLG Håndbold på udebane i Lind. Vi glæder os til at se jer allesammen!!