Hjemmebanesejr til jyllandsseriedamerne

HK Give Fremad – Vejen HK 21-15

Holdet som var udtaget: Diddi Jakobsen, Majken Christina Koldby Christensen ,Sahra Skiffard Ovesen, Michelle Ringsted Langkjær, Pernille Dahl Emborg Jepsen, Camilla Holmgaard, Christina Skyum Knudsen, Julie Faurschou Hastrup, Kristina Juul ,Laura Skovlund Feierskov, Rikke Ringsted Bøegh

2 nederlag i træk er ikke hverdagskost for Jyllandsseriedamerne i HK Give Fremad, men lige netop det er hvad der var sket inden kampen i lørdags. Så noget skulle der gøres, for hvis jeg kender nogen der er dårlige tabere så er det “Thuuns tanks”. Vi havde haft stor fokus på forsvars spillet inden kampen, for skulle vi vinde kampen mod Vejen så startede det i forsvaret. Vejen slog vi i pokalturneringen i 3 runde med 1 sølle mål, så det tegnede til at kunne blive en tæt kamp.

Det blev en tæt kamp hvor forsvaret stod rigtig flot, og man havde heldigvis på fornemmelsen hele tiden at vi nok skulle trække det længste strå til sidst. Angrebsspillet virkede det meste af kampen lidt sløjt, men når vi endelig satte bare lidt tempo og pres på så kom vi til rigtig gode chancer. Vi prøvede til med lidt offensivt forsvar, og det virkede rigtig fint som man også kan læse af resultatet. Det er nu engang sådan at når forsvaret stepper op, ja så står målmændene bedre. Så ros hele forsvaret og til Majken Christina Koldby Christensen for en rigtig solid kamp. Rigtig dejligt at være tilbage på sporet igen, med en dejlig sejr på hjemmebane.

Vi har nu 2 træninger og en weekend før vi skal spille igen, vores næste kamp er tirsdag den 9 februar kl 19.00 i Bredebro. Tak for den gode opbakning i hallen, det er sku en fed hjemmebane vi har.