HK Give Fremad 2. div. – Svendborg HK 32-23 (15-9)

Give Fremad 2. div. – Svendborg HK 32-23 (15-9)

Så kom den! Kampen hvor HK Give Fremads 2. div. mandskab leverede både flot og disciplineret håndbold gennem stort set samtlige kampens 60 minutter! Et toptændt hjemmehold leverede både forsvarsspil og angrebsspil, som ”sad lige i skabet”, og så leverede keeper Ole Hansen en af de der første halvlege, han uden tvivl kommer til at fortælle børnebørnene om, når den tid kommer.

Give hurtigt komfortabelt foran
Alle disse sportslige fortrinligheder gik ud over gæsterne fra Svendborg, der ret beset aldrig var i nærheden af noget, der bare duftede en lille smule af point denne aften i den igen tætpakkede Ikærhal. Gives godt opsatte 3:2:1 forsvar pillede helt klinisk pynten af fynboernes angrebsmæssige tiltag, og hjemmeholdets angrebsspil var præget af både tålmodighed og kynisme, hvilket bevirkede at Kedde Jensens tropper hurtigt kunne trække fra fynboerne med 3-5 mål.

Pauseføringen på 15-9 blev til 18-9 inden for 2. halvlegs første 3 minutter, og det lignede en stående knock out af de lyseblå gæster. En lille downperiode i Givelejren udnyttede Svendborg dog til at komme på 22-17, men så kom Giveknægtene ned fra den 7. himmel og luren på laurbærrene igen, og en effektiv og nådesløs finish hamrede måltavlen op på 32-22 i Gives favør. Dén sejr og præstation var de efterfølgende rigtig glade for i Givelejren, for man har ledt et stykke tid efter denne her ”perfekte” kamp, hvor det hele bare fungerer fra første til sidste fløjt.

Kedde: En fantastisk indsats
– Vi leverer en fantastisk indsats i aften i næsten 60 minutter. Vi får vores 3:2:1 forsvar til at fungere rigtig godt, og så står Ole Hansen i målet jo en blændende 1. halvleg. Men jeg er også rigtig glad for, at vi får leveret en rigtig go kamp rent angrebsmæssigt. Vi spiller med tålmodighed, vi er grundige og disciplinerede, og derfor kommer vi hurtigt frem til den store og kampafgørende føring allerede i 1. halvleg, udtaler Givetræner Kedde Jensen, der dog frygtede at 6 målsføringen ved pausen kunne (som det før er set) blive en mental sovepude for hans spillere. – Derfor gav vi hinanden håndslag på, at vi i skulle holde fast og virkelig køre hårdt på, når vi kom ud igen – og det må man sige lykkedes, siger Kedde Jensen, der kunne se sit hold bringe sig foran med 9 mål i løbet af starten af 2. halvleg.

Virkelig glad for denne her præstation
– Ok, så får vi en lille periode, hvor vi ikke helt er der, Svendborgs dygtige højrefløj får for let spillerum og drev lidt gæk med os. Svendborg kommer på 22-17, men vi fik tingene rettet til igen, og dette sammen med et godt indhop af målmand Mikkel Dubadi bevirker, at vi igen trækker fra og vinder fuldt fortjent med de her 10 mål, konstaterer Kedde Jensen, der nu kan se sit mandskab rykke op på rækkens 2. plads.

– I dag får vi sejren på grundlag af en virkelig flot holdpræstation. Jeg er rigtig glad for denne her præstation, for den her vi ledt lidt efter, og nu har vi virkelig noget positivt at bygge videre på til træning i næste uge, inden den svære udekamp søndag d. 16.11 i Skanderborg, lyder det fra Kedde Jensen, der har givet spillerne fri i weekenden efter en lang og hård periode med masser af kampe og træning.

Legenden Køhler
Som afslutning på denne artikel vil jeg gerne lige fortælle om én af sportens rigtige klub- og holdspillere. En af den slags spillere, man som træner bare sukker efter at have mange af, og én af den slags spillere, der bidrager med noget helt exceptionelt til holdånden. I forrige kamp mod Silkeborg/Voel fik Brian Køhler revet nogle ledbånd over i venstre hånd. Dagen efter fik han hånden i gips med ordrer på at gipsen måtte komme af mandag d. 10. november. Torsdag d. 6. november gik Køhler ud i sin garage og bankede gipsen af den ukampdygtige venstrehånd, fandt noget sportstape frem og tapede den smadrede lillefinger fast til nabofingeren. – Jeg er klar til at prøve at spille i aften, lød beskeden til træner Kedde Jensen fra en stålsat Køhler, der da også kom på banen, fik en del spilletid, og fik hamret et enkelt krydsermissil op i målhjørnet.

Sådan! Det er stof, man laver klublegender af, og det er den slags offervilje for holdet, der i dén grad er med til at generere holdånd og sammenhold i en trup. Stor respekt til jernmanden Køhler herfra!

Mål for Give:

Brian Køhler 1

Kasper Tømrer Nielsen 1

Thomas Vestergaard 1

Nicolai Emborg 1

Anders Bøtcher 3

Morten Axelsen 4

Christian Skagen 5

Andreas Oliver 8

Christian Jespersen 8

Kåret til Man Of The Match: Christian Jespersen