HK Give Fremad – Brande HK 19-12

Sejr til 1. holds damerne i “hulen”

HK Give Fremad – Brande HK 19-12

Michelle Ringsted Langkjær 4 mål, Kristina Juul 4 mål, Anna Budde Laursen 4 mål, Julie Faurschou Hastrup 3 mål, Camilla Holmgaard 2 mål,Pernille Dahl Emborg Jepsen 2 mål

Igår startede 2 halvdel af sæson endelige for Thuuns tanks, efter næsten 1 måneds pause. Så man kan roligt sige at pigerne virkede klar til kamp, og at vi så endda skulle starte 2015 med at spille mod Brande som vi før har spillede gyser kampe mod gav ekstra krydderi til kampen. Det er altid svært at spille mod Brande idet deres træner kender nogle af spillerne rigtig godt, og så fordi Brande har stillet med vidt forskellige hold hver gang vi har mødt dem.

Taktikken var klar, hæv tempoet og spil hurtige og små afleveringer. Brande startede med en mandsopdækning som de også har gjort de andre kampe vi har mødt dem, og som Holme sagde da hun fik en pause på bænken i 2 halvleg “de vil sgu ikke engang se om jeg har en dårlig dag”. Hvorefter hun gik på banen igen og på det efterfølgene frikast blev der lavet opstilling til hende, og ja bolden blev klasket op i hjørnet. Træneren måtte så forsigtigt fortælle Holme at det måske var en af grundene til at hun stod op ved midten hele kampen!

Vi har egentlig styr på kampen hele vejen igennem det eneste der gør at vi ikke vinder med flere mål er at afslutningerne er for dårlige, man kan da også sige at Brandes målmand stod en okay kamp. Når vi så snakker om god målmands præstation, Diddi i vores mål var skarp og gjorde livet rigtig surt for Brandes skytter. Noget af det vi kan tage med os fra den her kamp er at vi formår at holde tempoet oppe i modsætning til de sidste kampe mod Brande, og vi får løbet rigtig meget med dem. Så måtte vi tage de tekniske fejl med der kom i løbet af kampen, dem skal vi selvfølgelig se om vi kan få minimeret så det skal der trænes på torsdag sammen med skudtræningen.

Til kampen var der 2 sæson debuttanter i form af Natasha Daniel Mejlbysom er starten hos os lige før jul, og Pernille Emborg der er tilbage efter en langtidskade. Tak for opbakningen til det store publikum det er fedt når i er der.

Næste kamp for pigerne er torsdag den 15 januar kl 20,30 i Bording