HK Give Fremad er fuld af numre

I 2015 formåede HK Give Fremad at trække tæt på 300 mennesker til reklamebanko i Ikærhallen, og det var en succes, man så absolut havde lyst til at gentage her i 2016.

Derfor inviterer håndboldklubben atter til reklamebanko; denne gang er datoen søndag d. 10. april, og Gamle Ole og de andre numre bliver trukket af posen fra kl. 18.30 og nogle timer frem.

De ivrige kan dog allerede komme ind i hallen kl. 17.30, hvor man slår dørene op. Og der er god grund til at være på plads i god tid, for der er masser at komme efter.

– Vi har som sidste år masser af fine sponsorerede gevinster og pengegavekort på plakaten. Gevinsterne kan vindes i det almindelige bankospil samt i amerikansk lotteri. Bl.a. kan man vinde 1 x 1000 kr. og 2 gange 500 kroner i kontanter, og 1 x kr. 1.000 og minimum 4 x kr. 500 på gavekort samt en masse øvrige gavekort på kr. 300 og kr. 200 til byens forretninger. Man kan også vinde en Tapas-menu for 10 personer, og derudover er der eksempelvis smørrebrød, vin, tasker og tæpper på gevinstlisten, fortæller Tina Albrechtsen, der lige som i 2015 er tovholder på reklamebankoprojektet.

– Vi er rigtig glade for, at vi i 2015 fik så megen positiv respons fra såvel vores gæster på dagen som fra sponsorerne på vores reklamebankospil. Det gav mod på at prøve igen i år, og vi håber naturligvis, at der vil møde en masse folk op til en hyggelig aften i Ikærhallen, fortsætter Tina Albrechtsen

Overskuddet fra bankospillet vil som i 2015 igen på ubeskåret til håndboldklubbens ungdomsafdeling.