HK Give Fremad har fået skadesterapeut

Der var gode nyheder på stribe, da HK Give Fremads Erhvervsklub søndag eftermiddag før 2. divisionskampen mod KSHE holdt spisning for sponsorerne. Først kunne formanden for Erhvervsklubben Alf Sørensen fortælle, at man har fået et nyt medlem i Platinklubben, idet Give Elementer har meldt sig under fanerne. Dermed er en vigtig lokal, slagkraftig medspiller i hus, og det er der al mulig grund til at glæde sig over.

Et stort ønske er gået i opfyldelse
Dernæst kunne HK Give Fremads formand Christian Lyager fortælle, at man har fået tilknyttet Vinni Uldbæk som sportsmassør og skadesterapeut.

– I hele min tid her i klubben har man ledt efter lys og lygte efter en person, der kan varetage jobbet med skader og skadesforebygning, og nu er det så endelig lykkes – og så har Vinni endda tilbudt sig på helt frivillig basis, fortalte Lyager, der også kunne oplyse, at Vinni Uldbæk arbejder for hele klubben – ikke kun 2. divisionsholdet.

Godt netværksarbejde
Sportens udsendte fangede 25 årige Vinni Uldbæk i optakten til 2. divisionsholdets hjemmekamp mod KSHE, hvor den nyuddannede lægeeksaminerede sportsmassør var i gang med at tage sig kærligt af to af serie 1 damerne, der var kommet på briksen i gymnastiksalen i Ikærhallen.

– For mig er arbejdet her i HK Give fremad jo alletiders mulighed for at bruge min uddannelse, og det er også en fin mulighed for at skabe mig et netværk, fortæller Vinni Uldbæk, mens der æltes godt og grundigt med en noget stram lårmuskel hos en af HK-pigerne.

Står til rådighed for hele klubben
Vinni Uldbæk arbejder som sportsmassør, men hun bruger også akupunktur i sin skadesbehandling, hvilket den anden af HK-pigerne får fornøjelsen af … næsten uden klynk!

– Jeg glæder mig helt vildt til det her. Jeg kan jo både hjælpe klubben og mig selv på denne her måde, fortæller Vinni Uldbæk, der bor i Farre og selv har spillet håndbold i Elkjær HK i ”sine unge dage”.

Klubbens nye skadesterapeut er til rådighed hver tirsdag aften for klubben spillere, og så er hun fremover et fast medlen af 2. divisionsholdets team såvel på hjemmebane som på udebane.

Vinni Uldbæk er startet som skadesterapeut for HK Give Fremad. Her har hun fat i en af serie 1-pigerne. Foto Jim Hoff