HK Give Fremad inviterer til sjov Aktivitetsdag for alle

Klubben åbner hallen for alle, der har lyst til hygge, motion, boldspil, leg og konkurrencer, og alle er velkommen til at kigge op og til at deltage

– Der er ingen tilmelding, og der er 4-5 aktiviteter som kører hele dagen indtil kl. 16.00 også er det endda gratis, fortæller Stine Winther fra ungdomsudvalget i HK Give Fremad.

Programmet for dagen er som følger:

9.30 – 10-20 er der Trille Trolle håndbold for de 2-5 årige sammen med deres forældre.

11.00-16.00: I denne periode sker der en hel masse forskellige sjove og spændende ting i hallen. Vi nævner i flæng fartmåler, Five a side turnering i hallen, forhindringsbane i gymnastik salen, dødbold i aktivitetssalen plus legehjørne.

-Som sagt så er alle er velkommen, store som små, uanset om man er medlem af HK Give Fremad eller ej. Vi inviterer også til helt gratis frokost, ligesom der også denne dag vil være udsalg af gammelt spillertøj/målmandstøj, fortæller Stine Winther, der naturligvis håber på, at en masse familier vil tage imod det fine tilbud om en god dag med masser af aktiviteter.

En gylden mulighed for at brænde lidt julekalorier væk og få det store brede smil frem sammen med sine børn, sine forældre og sine venner.