HK Give Fremad – Them GF 23-17

Sejr til 1. holds damerne trods dårlig start

HK Give Fremad – Them GF 23-17

Anna Budde Laursen 5 mål, Cecilie Rostbøll Bitsch 4 mål, Camilla Holmgaard 4 mål, Julie Faurschou Hastrup 4 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 3 mål,Michelle Ringsted Langkjær 1 mål, Kristina Juul 1 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål

Søndag aften skulle 1. holds damerne se om de kunne finde tilbage et ordentlig niveau igen, og det skulle starte med en snak i taktiklokalet. Vi havde ikke haft en træning efter det ret “trælse” nederlag torsdag, så derfor fik vi en god snak om hvad der skulle ske denne søndag aften i Ikærhallen.

1. halvleg bød på den værst tænkelige start, 15 min kun med 1 scoring hvor Them havde scoet 5 mål. Det er okay at Them score 5 mål, men det er ikke godt nok at vi ikke score mere end 1 kasse. Angrebformationen blev lavet om til at vi spillede med 2 stregspillere, og det skulle vise sig at være en ret effektiv formation. Sammenarbejdet mellem 2 af de helt unge spillere virkede rigtig godt i denne periode, så rigtig stor ros til Cecilie og Lærke i denne periode. Rigtig godt forsvarspil af hele holdet i første halvleg, pausestillingen var 7-8.

2. halvleg hævede hele holdet sig til det niveau som vi gerne skulle kunne ramme store dele af kampene vi spiller, vi var simpelthen bedre i alle spillets faser. Noget af det vi havde snakket om på taktikmøde var tempoet, nogle gange kommer det så højt op at vi presser os selv på det. Det er b.l.a. det vi viste i anden halvleg, at vi rent faktisk godt kan sætte tempoet en smugle ned og stadig komme frem til gode chancer. Vi nåede som hold rigtig langt både på vilje og selvtillids kontoen, det var en rigtig god og dejlig sejr. Ros til hele holdet for 2.halvleg!!

Tak til alle tilskuerene i hallen i er en fantastisk hjælp for os!!

Næste kamp for pigerne er søndag den 25 jan kl 12.50 på udebane mod ØHK Hedensted.