HK Give Fremads Erhvervsklub – nu også for børn

Når 2. divisionsholdet i håndbold spiller deres hjemmekampe i Ikærhallen inviterer HK Give Fremads Erhvervsklub altid sine medlemmer på spisning før kampen. Der er altid flot opbakning omkring disse hyggelige timer inden kampene. Op imod 120 gæster er på plads stort set hver gang, hvilket er ganske enestående for en klub i 2. division. Ud over spisning med skiftende traktører fra lokalområdets mange restauranter, hoteller m., er det fast oplæg fra divisionsholdets træner Kedde Jensen, ligesom der ofte er information fra såvel håndboldklubben som Erhvervsklubben.De respektive sponsorer kan også få lov til at præsentere sig selv og deres firma, om de måtte ønske det, og så er der også plads til forskellige tiltag, der har til formål at generere penge til håndboldklubben.

Mange af Erhvervsklubbens medlemmer har børn, som også gerne deltager i disse spisninger inden kampene, og derfor besluttede man i Erhvervsklubben, at man ville lave et specielt tiltag for de helt unge håndboldfans før kampen mod Otterup lørdag d. 22. november.

I stedet for at spise smørrebrød og kransekage sammen med de voksne i den store kantine, fik børnene deres helt eget område i området foran kiosken. Her blev der serveret pizza for de unge mennesker med ledere og trænere fra ungdomsafdelingen som tovholdere.

Og tiltaget var et klokkeklart hit med op mod 25 sultne deltagere, der guffede pizza så det var en fornøjelse. Selv nogle af de voksen måtte lige ud og lure lidt på løjerne, og et par af de voksne herrer blev da efterfølgende også set bredt smilende med pizzasovs og smeltet ost omkring mundvigene.

Et godt tiltag, der fik flot opbakning, og mon ikke Erhvervsklubben godt kunne finde på at gentage succesen på et senere tidspunkt. Husk så lige at bestille lidt ekstra pizza hjem til de store håndboldfans – de skulle jo nødig gå glip af noget!erhverbørn