Jyllandsserie damerne fandt forsvars spillet frem

Mejdal-Halgård 2 – HK Give Fremad (11-10) 20-22

Camilla Holmgaard 8 mål, Laura Skovlund Feierskov 4 mål, Michelle Ringsted Langkjær 3 mål, Malene Birk Østergaard 2 mål, Kristina Juul 2 mål, Anna Budde Laursen1 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål, Julie Faurschou Hastrup 1 mål

Søndag eftermiddag drog “Thuuns tanks” ud i blæsevejret i jagten på 2 point, dagens modstander var Mejdal som er 2 hold til deres 3 divisions damer og sådan et hold kan næsten altid mønstre en bedre hold på hjemmebane end på udebane. Vi skulle prøve at rejse os efter 2 nederlag i træk mod Lind og Grindsted, det har vi som hold aldrig prøvet før så vidt jeg husker så total ny situation for os at skulle rejse os igen. Koncentrationen var da også tydelig at mærke på pigerne det her skulle bare blive sejr!!

Fokus inden kampen var på forsvaret, det skulle bare stå godt ellers kunne vi ikke vinde. Når vores modstandere score over 30 mål som de sidste 2 hold vi har mødt, så skal der godt nok scores mange i den anden ende. Vi kom egentlig meget godt med fra start ikke på grund af det gode forsvar, men fordi vi scorede på vores chancer i den anden ende. Hele første halvleg gik med at få forsvaret i gear, og det var en lang sej kamp. På et tidspunkt i 1 halvleg var vi bagud med 5 mål, men fik hentet føringen lige inden pausefløjtet så stillingen ved pausen var 11-10.

Pausesnakken gik på forsvaret som efterhånden begyndte at stå som det skulle, og så snakkede vi om at nu var vi nød til at byde ind i angrebet med skud. Hele 2 halvleg smadrede forsvaret bare løs på Mejdal, hold nu kæft en god forsvars halvleg. Med de 2 kampvogne (Malene og Michelle) i spidsen fik Mejdal ikke et skud gratis, de skulle kæmpe for hver en meter eller skude 1 meter udenfor 3 meter linien. I det heletaget en rigtig god 2 halvleg af hele holdet, hvor vi gjorde det vi er allerbedst til “at kæmpe for hinanden”. Rigtig god kamp af Holme, hendes arm lynede med 8 kasser og en masse frispilninger. Hold op hvor var det dejligt med en sejr igen, det bliver man vist aldrig træt af!!!!

Næste kamp for pigerne er på torsdag i pokalturneringen, hvor vi skal en tur til Vejen som også spiller i jyllandsserie og ligger i den gode ende. Kampen fløjtes igang i Vejen idrætscenter kl 20.15.