Jyllandsseriedamerne tabte onsdag til stærkt Grindsted mandskab

Grindsted GIF – HK Give Fremad 35-25

Sahra Skiffard Ovesen 8 mål, Camilla Holmgaard 6 mål, Anna Budde Laursen 5 mål, Laura Skovlund Feierskov 3 mål, Lærke Krudt 2 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål

Grindsted som aktuelt ligger på 2 pladsen i puljen med på plusmålscore på 45, så en rigtig god modstander. Vi skulle prøve at rejse os ovenpå skuffelsen fra Lind kampen, og Grindsted kom også til opgøret med en tabt kamp i kufferten så der var mange dagsordner.

En rigtig skidt start gjorde at vi efter kun 12 min var bagud med 10-2, det var tydeligt at mærke at folk skulle lige finde sig selv. I perioder i første halvleg viste vi hvad vi er i stand til som hold, og fik da også hentet lidt af føringen så vi kunne gå til pause bagud med 16-12.

I pausen lød ordne, “vi kan sku godt det her, vi spiller bedre end i lørdags”. Vi spillede også bedre end i weekenden, men Grindsted er et rigtig godt hold. Der er bare ikke plads til så mange udfald i jyllandsserien, det bliver man straffet for. Vi startede fint nok i anden halvleg, og gik ned til sidst så derfor blev nederlaget på 35-25.

Jyllandsserieholdet skal i ilden igen på søndag i Mejdal kl 15.30, og pigerne har virkelig tænkt sig at tage arbejds handskerne på til denne kamp. WE CAN DO IT!