Kasper ”Tømrer” Nielsen fortsætter i klubben

Kasper "Tømrer" Nielsen er tilbage i HK Give Fremad - og den bomstærke forsvarsklippe er dermed klar til at tage hårdt fat endnu en sæson for Gives 2. divisionsmandskab. Foto Jim Hoff

Breaking news fra 2. divisionstruppen i HK Give Fremad: Den stærke forsvarsspiller Kasper ”Tømrer” Nielsen har valgt at fortsætte karrieren endnu et år i HK Give Fremad, selvom den fantastiske forsvarsklippe ellers havde bebudet sin afsked med håndbolden efter sidste spilledag i foråret.

Denne for HK Give Fremad så fantastiske glædelige nyhed kan klubbens cheftræner Kedde Jensen bringe til torvs tirsdag aften, hvor underskriften på aftalen mellem ”Tømrer” og HK Give Fremad blev nedfældet.

Ja fra ”Tømrer” efter mange snakke

– Det er en stor fornøjelse for mig at kunne præsentere et supernavn til vores trup. Det er simpelthen lykkedes mig at få overtalt Kasper ”Tømrer” Nielsen til at tage endnu en sæson som Givespiller. Vi har haft en del gode snakke, og nu er vi så blevet enige om, at Kasper tørner ud for os endnu en sæson, lyder det far en meget glad Givetræner, der samtidig kan oplyse, at det definitivt bliver ”Tømrers” sidste sæson som aktiv.

Forsvarets helt store krumtap tilbage

– Med Kasper tilbage i folden får vi en masse erfaring og en spiller med et bredt repertoire, som de andre spillere kan læne sig op af. Især forsvarsmæssigt har Kasper været en af holdets helt store støtter de sidste 1 ½ år. Vi sender et rigtigt godt signal til omverdenen med denne her aftale. Det viser, at klubben bestemt kan holde på de helt gode spillere, og at det er en klub som også spillere fra de øverste hylder gerne vil spille for. Både Kasper og Kim Nissen, som vi også har lavet ny aftale med har erfaring fra 1. division og deres niveau er bare med til at løfte resten af spillerne i truppen, påpeger Kedde Jensen.

7 spillere nu på plads
Dermed står det fast, at følgende spillere er klar til at tørne ud for Give til næste sæson: Målmændene Mikkel Dubadi og Ole Hansen. Anders Bøtcher, Thomas Vestergaard, Nicolai Emborg, Kim Nissen og Kasper ”Tømrer” Nielsen.

– Men det er meget arbejde, der skal gøres endnu. Vi er meget aktive på spillermarkedet, både med hensyn til helt nye spillere og med hensyn til at få landet aftaler med flere spillere fra den ”gamle trup”, siger Kedde Jensen, og fortsætter.

Vi har is i maven

– Markedet er lige nu meget uroligt, for mange spillere, tror de kan få kontrakter med 1. divisionsklubber og evt. højere. Det kan de jo så ikke alle sammen, så vi har is i maven og er hele tiden opmærksomme på, hvad der sker. Vi skal nok få landet en stærk og god trup, for der arbejdes hele tiden stenhårdt i kulissen. Der er dog ingen tvivl om, at vi med aftalerne med ”Tømrer” og Kim Nissen viser, at det her er et ambitiøst og godt projekt, hvilket bestemt vil få andre spillere til at se på os med positive øjne, siger Kedde Jensen.