Keeper klar for HK Give Fremad

Vi er utrolig glade for at kunne offentliggøre den ene keeper for sæsonen 2016-17. Her er valget faldet på 18 årig Morten Marvig der bor i Horsens og går i 3.g. Morten er lige hjemvendt med en sølv medalje fra U18 DM, hvor han har vogtet målet for Århus Håndbold. Morten er en meget talentfuld målmand som passer godt ind i HK Give Fremad.

Om aftalen siger Morten:

Jeg er lige blevet færdig som ungdomsspiller hos Århus håndbold, hvor jeg nu skal ud i den store senior verden. Jeg er en ung knægt med ambitioner, jeg spiller for at udvikle mig, dette ser jeg gode muligheder for i en klub som Give. Jeg er meget rolig af natur, men når jeg løber ind på en håndboldbane, så giver jeg alt hvad jeg har, noget som jeg glæder mig til at gøre i Givetrøjen. Jeg glæder mig til at være en del af Gives bedste herrehold, selvfølgelig på banen, men også at være med omkring alt det andet omkring holdet. Jeg ser frem til nye udfordringer.

Vi byder Morten velkommen til HK Give Fremad.