Kim Nissen ny spillende assistent træner.

HK Give Fremad’s kriger er ny spillende assistent træner.

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre vores nye spillende assistent træner i HK Give Fremad. Det er vores allesammens kriger på holdet, Kim Nissen der har takket ja til tjansen som spillende assistent træner for 2.div.holdet.

Det er vi i klubben rigtig glad for. Kim har igennem de sidste 5-6 sæsoner vist sit store værd for holdet og klubben. Det er en spiller der altid har ydet 110%, og givet alt, om det så har været træning eller kamp. Kim har med sin store rutine, en masse han kan give videre til vores unge spillere og trup, ikke mindst hans altid store fighter hjerte som han besidder. Og samtidig er Kim som person en rolig mand med hjertet på det rette sted og benene solidt plantet på jorden, og samtidig er han meget vellidt i klubben, udtaler sportschef Kedde Jensen om den ”nye” assistent træner i klubben.

Kim Nissen om den nye rolle på holdet.:

Da jeg blev spurgt om jeg ville være assistent træner i år var det egentlig en meget nem beslutning. Jeg har altid været glad for at være og spille i Give og føler mig virkelig hjemme her. Så dette er et naturligt next step der helt sikkert vil give mig lidt ekstra og forhåbentlig også klubben. Derudover synes jeg vi er inde i en rigtig god udvikling. Der er det seneste år blevet arbejdet meget med klubbens DNA, hvor der især er blevet sat stor fokus på at videreudvikle træningsmiljøet og professionalisere hele opsætningen omkring klubben. Dette er nu blevet sammensat med en utrolig spændende trup hvor vi har fået nogle meget dygtige unge spillere ind og kombineret med nogle rutinerede kræfter. Jeg ser virkelig meget frem til, hvad vi i trænerteamet kan få ud af det både på den korte bane, men i sær også på længere sigt, udtaler assistent træner Kim Nissen.

Vi ser frem til at følge Martin og Kim’s samarbejde på trænersiden.

Sammen er vi stærke