Kollektiv mandfolkeindsats udløste stram Givesejr i GOG

GOG Håndbold II – HK Give Fremad 26-27

Af Jim Hoff

Give Fremad fik en flot udebanesejr på en svær udebane, da Kedde Jensens kamptropper via en disciplineret og velovervejet indsats fightede og spillede sig til en stram udebanesejr over normalt hjemmestærke GOG. Det var da også en særdeles Givetræner, der efter kampen konstaterede, at hans mandskab havde leveret noget af det bedste håndbold såvel forsvarsmæssigt som angrebsmæssigt i lang tid.

Velovervejet angrebsspil dræbte GOGkontraerne
– Vi dækker fantastisk op i en bomstærk 6:0 opstilling i dag med en helt suveræn Kasper Tømrer Nielsen som styrmand, og dét kombineret med flot velovervejet angrebsspil, hvor vi virkelig kører gode og gennemtænkte angreb igennem betød, at vi dels undgik at forære GOG chancer for at få gang i deres kontraspil, og dels at vi kunne styre kampen stort set gennem samtlige 60 minutter, fortæller Kedde Jensen, der dog måtte ryste lidt for sejren, idet GOG udlignede 30 sekunder før tid.

Nissen-skade og udvisning lige ved at koste
– Vi fører bl.a. 4-0 og 17-11, men så får vi en periode, hvor Kim Nissen er ude med en skulderskade, og da vi så bliver ramt af en 2 minutters udvisning kommer GOG unødvendigt med i kampen. Heldigvis trækker vi helt fortjent det længste strå og får sejren med hjem, siger Kedde Jensen, der ikke kan understrege nok, at den fine skalp på Fyn i dén grad blev hentet via en stor kollektiv indsats.

12 kasser af mandsopdækket Andreas Oliver
En enkelt spiller strålede dog lidt ud over det kollektive, idet Andreas Oliver Møller scorede i alt 12 mål på trods af, at han blev mandsopdækket i kampen sidste kvarter. Det bør også nævnes, at sejren kom i hus uden vigtige spillere som Brian Køhler, Nicolai Emborg og Morten Axelsen på holdkortet.

Ud over sejren kan man i Givelejren også glæde sig over, at man har fået lavet en ny aftale med målmand Ole Hansen, der har forlænget for ét år med Give.

Med sejren er det nagelfast og stensikkert, at Give uanset hvad der sker i sidste spillerunde havner på rækkens 4. plads med 9 points afstand op til rækkens nr. 1 og 8 points ned til nedrykningsspillet.

Mål for Give:

Andreas Oliver Bjerre 12

Christian Skagen 7

Jonatan Isaksen 3

Heino Berg Jepsen 2

Kim Nissen 2

Anders Bøtcher 1