Michael Christiansen, keeper træner i HK Give Fremad

HK Give Fremad har lavet aftale med målmandstræner Michael Christiansen for den kommende sæson. Her kommer Michael Christiansen til at blive en del af vores ”nye setup”, hvor vi vil optimerer på forholdende for vores keeper. I sammenarbejde med Jacob Skov og Karsten Tietje vil de løbende i den nye sæson lave keepertræninger i klubben, desuden hjælpe med målmandstræning i ungdomsafdelingen .

Michael Christiansen der selv har været keeper i Skjern og BSV. Som keepertræner har Michael været træner bl.a. Ajax københavn, 1 div. Herre og damer, Århus Håndbold U18 drenge, Ringkøbing Håndbold, Liga damer, og Horsens 1.div. damer. Efter 1 års pause som keepertræner har Michael nu fået tanket ny energi og starter op i Give i Maj måned når vi starter forberedelserne op, frem imod den nye sæson.

Michael Christiansen om HK Give Fremad:

Jeg synes det er et utrolig godt setup der er i klubben og jeg vil gerne være med til at bidrage til keeperne får meget mere opmærksomhed og de bedst mulige betingelser for at udvikle sig såvel i træning som kamp. Jeg glæder mig til at blive en del af det spændende projekt man har gang i, i HK Give Fremad.

Fakta:

Navn: Michael Christiansen

Alder: 30

Bopæl: Horsens

Klubber – spiller: Ajax Kbh (U-liga junior & Ynglinge), SønderjyskE Ynglinge Division, Skjern Håndbold 2. division og BSV 2. division + liga

Klubber – Målvogtertræner: FC Midtjylland (U16+U18 Piger),Ajax Kbh (1. divisions damer & Herrer,samt U16/U18 drenge/pige) HEI/VRI (U16+U18 Piger), Århus Håndbold (U18 Drenge), Ringkøbing Håndbold (Liga damer), HH Elite (1. Divisions damer)