Morten Marvig – Give skal give håndbolddrømmene vinger

Gives nye træner Bjørn Hessellund er efterskoletræner på BGI i sit civile liv, og her møder han mange unge håndboldtalenter på skolens håndboldlinje. Ét af disse talenter er Morten Marvig, Gives nye 18 årige målmand, der debuterer på seniorniveau, når Give møder Kolding IF 2 i sæsonens første kamp torsdag d. 22. september.

Morten Marvig har tidligere spillet for Horsens HK og den sidste station, inden den talentfulde keeper lavede aftale en 1 årig aftale med Give, var AGF Håndbold, hvor Marvig vogtede målet for århusianernes U 18 mandskab.

– Jeg har været inde og se en kamp her i Ikærhallen i sidste sæson sammen med Bjørn, og jeg må godt nok indrømme, at jeg blev vildt imponeret af tilskuerne og stemningen i hallen. Jeg var klar til at skrive under på en aftale lige med det samme, fortæller Morten Marvig, der også kender lidt til Gives håndboldhistorik, idet hans far Per Marvig i 70’er og start 80’erne med Grindsted GIF var med til at spille mange drabelige kampe mod Give.

På det personlige plan gælder det for unge Marvig om at blive så god som muligt rent håndboldmæssigt, og her ser han Give som et springbræt til at få opfyldt drømmen om at få spilletid i Ligaen eller endda komme på kontrakt i udlandet.

Mht. til 2. divisionsholdets muligheder i rækken i denne sæson mener Morten Marvig, at det er realistisk at gå efter den øverste halvdel og evt. blande sig i oprykningsstriden.

– Vi har en superfed blanding af unge og ældre spillere, som passer fint sammen sportsligt og socialt, og så er jeg rigtig glad for, at Amer er kommet til. Ham kan jeg uden tvivl lære en hel masse af, lyder det fra 2. divisionsholdets yngste spiller.