Ny 1 målssejr til Give efter hektisk slutfase

Give gjorde det igen: De lokale divisionsdrenge sejrede som i sæsonpremieren mod KIF igen med et enkelt mål efter en særdeles dramatisk slutfase. Denne gang var det på udebane mod Hornbæk SF 2, at Bjørn Hessellunds tropper fik fuldt udbytte efter en nervebetonet afslutning.

– Det var en ret lige 1. halvleg, hvor vi dog trækker lidt fra inden pausen og kan gå i kabinen med en føring på 14-11. Vi gør det fint, men vi brænder lidt for meget efter min smag, vurderer Bjørn Hessellund, der måtte se Rolf Hessellund tilbringe en del tid på bænken pga. en fodskade.

Nygaard trådte i karakter
– I Rolfs sted trådte Magnus Nygaard flot i karakter fra bagkæden, og han gjorde det virkelig flot med en del fine scoringer. Vi kommer også rigtig godt ud efter pausen og sætter Hornbæk under pres. På et tidspunkt er vi oppe og føre med 5 mål. Men så blev det lige pludselig meget hektisk og lidt op ad bakke for os, fordi vi blev ramt af en hel række 2 minutters udvisninger, fortæller Bjørn Hessellund.

Rødt kort til Bust
Nøglesituationen i kampen udspillede sig ved en situation, hvor Give er i undertal. Bagspiller Chris Bust spillede med målmandstrøjen på, og Give fik faktisk scoret et par mål i undertal i den fase. Men så gik det galt.

– Efter et angreb løber Chris hurtigt ud af banen for at skifte med vores målmand, men her spærrer en Randersspiller bevidst for Chris, så han ikke kan komme ud. Det ender med at Randersmanden vælter – og så får Chris direkte rødt. Vi mener, det skulle have været lige omvendt, og pludselig spiller vi 4 mod 6 i en periode, hvor hjemmeholdet så kommer tilbage i kampen igen, fortæller Bjørn Hessellund.

Hessellund: God fight af drengene!
Give formåede dog at komme gennem denne trængselsperiode samt et par yderligere perioder i undertal i nogenlunde fin stil, og det endte så trods alt med en 25-24 sejr.

– Stor ros til drengene, der kæmpede alt, hvad de havde lært, selv om der var perioder, hvor det ikke lige kørte for os. Hornbæk stillede med et kompetent hold med 2 spillere med Ligaerfaring/niveau, og med den hektiske slutfase in mente, hvor vi pga. de mange udvisninger mister rytme og flow i vores spil, er vi voldsomt glade for denne sejr på en svær udebane. Nu har vi med to sejre fået den fine start, vi har drømt om, men de to kampe har også vist os, at vi altså ikke bare blæser let igennem kampene. Vi er stadigvæk et hold i udvikling, og at vi i dag holder stand trods så voldsom modgang er bare med til at udvikle holdet yderligere i positiv retning. En sådan kamp giver også selvtillid, og det kan man altid bruge som hold, siger Bjørn Hessellund.

Hattrick mod JAI?
Givecoachen havde ekstra roser til stregspiller Kim Nissen, der scorede 10 mål, samt Magnus Nygaard, der gjorde det flot i bagkæden, og så var der også thumbs up til Mads Overgaard og Kasper Tømrer Nielsen i centerforsvaret.

Give spiller næste gang fredag d. 7. oktober på hjemmebane mod oprykkerne fra JAI, Aarhus. Skal vi ikke satse på et hattrick?

Mål for Give:

Kim Nissen 10

Christian Skagen 4

Magnus Nygaard 3

Rolf Hessellund 3

Sebastian Hansen 2

Kasper Tømrer 1

Anders Bøtcher 1

Chris Bust 1